• Vandaag deed de JO10-1 mee aan het AZ-toernooi, een heel sterk bezet toernooi waarin wij afgelopen week werden gevraagd om in plaats van Purmersteijn in te vallen.

    We zaten in poule D, met KFC, Buitenveldert en BFC uit Bussum. En wat een dag hebben wij gehad met de mannen. Supergoed verzorgd toernooi en redelijk knap weer.
    We begonnen met sprintoefeningen na een goeie warming up door een AZ-trainer. Allemaal kregen ze 1 kans om de 60 meter sprint goed te doen.

    Daarna de eerste wedstrijd tegen KFC. Na de oefenwedstrijd van vorige week die we met 11-6 van ze verloren waren we getergd om in ieder geval deze wedstrijd een goed resultaat neer te zetten. Vanaf het eerste moment waren we vol in de aanval. We speelden 7v7 dit toernooi, dus 3 man achterin en 3 man voorin. Noah als sluitstuk in de goal, wie maakt ons wat. Nou vandaag weinig teams. KFC wonnen wij met 2-1, Buitenveldert versloegen we met 2-1 en BFC versloegen we met 5-2. We waren poulewinnaar en Will en ik wisten niet wat ons overkwam. De ouders leefden volop mee via de app en de kinderen waren echt superblij. 1e in de poule. Wat gebeurt hier nu. Doelpuntenmakers waren Koen 3, Max 5, Joey 1. Volgende pot tegen Alphense Boys. Kansloze 4-0 nederlaag en de koppies hingen snel naar beneden. De mannen werden moe. Noah weer fabelachtige reddingen en soms knullige passes waaruit tegengoals kwamen. We hebben van alles gezien vandaag. Petje af ook voor Moritz die fantastische passes maakte tegen BFC, maar tegen Alphense boys kwamen ze er niet aan te pas. Kjeld werd elke wedstrijd beter en voelde zich steeds vrijer, mooi om te zien! Verdedigend veel geleerd vandaag, Shane, Dylan, Len en Joey wisselden elkaar daarin af met af en toe Rhiston die in sprong. Al met al, een hele leuke dag voor de mannen en om de 3e en 4e plaats verloren we van Waterwijk met 3-1. De doelpuntenmaker is me even ontschoten. Te gek om bij de prijsuitreiking te horen dat Koninklijke HFC 5e werd, KFC 10e en Fortuna 15e. Ik denk zomaar dat we volgend jaar eerder een uitnodiging zullen krijgen. Jeroen ook bedankt voor de leuke dag. De kids zijn kapot maar een boodschappentas vol lekkers van de Vomar rijker. En een prachtige foto!
    Groeten van een supertrotse leider Tony