• Leden van de Club van 50 betalen 10 euro contributie (meer mag uiteraard ook!) en krijgen korting bij deelname aan evenementen
 • De Club van 50 is de evenementencommissie van SVA en is in het verleden ontstaan vanuit de voormalige supportersvereniging ROOD WIT. Deze supportersvereniging is begin jaren '60 ontstaan uit een groep enthousiastelingen en steunde SVA door middel van onder andere het schenken van ballen en financiele bijdragen. Tevens stak deze groep SVA-ers met regelmaat de handen uit de mouwen om klussen te doen op en rond het complex. In 1962 werden bijvoorbeeld de doelpalen geschilderd door deze groep.

  Vanaf ergens 1967 - 1968 is hieruit de Club van 50 ontstaan. Ook hier was het doel om met het sparen van een potje (jaarlijkse contributie), schenkingen te kunnen doen aan de club voor speciale "zaken", meubels of aanschaf van spullen. Jarenlang organiseerde deze club klaverjasavonden die tot in de jaren '90 zeer druk werden bezocht. 

  Tegenwoordig ligt de nadruk van de Club van 50 meer op het organiseren van leuke evenementen voor jong en oud: ouder-kind toernooi, nieuwjaarsreceptie, pubquiz, wijnproefavond, penaltybokaal en niet te vergeten de zeer succesvolle jaarlijkse familiedag, welke sinds eind jaren '80 een vast gegeven is in het jaarprogramma. 

  Leden van de Club van 50 betalen 10 euro contributie en krijgen korting bij deelname aan evenementen. Uiteraard mag je ook een hoger bedrag bijdragen per jaar, de keus is aan jou! Heb je vragen: mail de club van 50

  Onderstaande foto is de voltallige Club van 50 tijdens de jubileumfeesten van SVA 85 jaar, mei 2017. Vlnr staand: Joeri Houniet, Peter Middelkoop, Lars Hoveling, Luuk Roolker, Maxime Kuiper en Pieter van der Hoorn. Zittend vlnr: Arjan Molenaar, Rianne Winkelaar, Maikel Waij, Rik Jansen en Els Kuiper.

  LID WORDEN