• Zoals gebruikelijk komt SVA2 bij een thuiswedstijd bijeen om gezamenlijk een broodmaaltijd te nuttigen. Daar was gisteravond even een klein broodprobleempje gerezen dat mede dankzij de hulp van Sven Brandt, na een tip van Maikel Waij, is opgelost. Waarvoor dank namens de hele selectie van SVA1 en SVA2.
  Op zaterdag krijg je dan de lijst van spelers toegezonden dat duidelijk is samengesteld door de 4 trainers van de selectie. Daar hebben wij het dan mee te doen en als er afvallers bij zitten is dat een teken dat er wellicht iets niet helemaal lekker gaat tijdens een training of voorgaande wedstrijden. Laten wij het dan wel gezellig houden en als je iets dwars zit, ga dan in gesprek met de trainer. Babbelen via whatsapp of welk ander communicatiemiddel is niet altijd wijs. Het kan altijd verkeerd gelezen worden door iemand!
  De opstelling was als volgt. Niels op doel. Achterin stonden Martijn, Chiel, Rens en Stijn opgesteld. Op het middenveld waren Leon, Stakie en Sonny te vinden. De voorhoede bestond uit “Pok”, “Vissie” en Robert. Bankzitters waren Jesse, Ties, Mats M. en Danny. Grensrechter Dennis was ook weer van de partij net als de elftalleider Robert Kramer en beide trainers Kadir en René plus ondergetekende.
  De wedstrijd ging van start en het was vanaf het eerste moment af aan retespannend. Uit een assist van “Vissie” was het “Pok” die dit wist om te zetten in het eerste doelpunt van deze match. Onze tegenstander VVA2 (waar ondergetekende ook nog lid is) ging meteen op zoek naar hun doelpunt om aansluiting te houden. Dit was al heel rap een feit waardoor de stand weer gelijkgetrokken werd. Verder in de eerste helft wist Martijn nog een keer te scoren en bracht de stand op 2-1. Dit was tevens de stand bij rust.
  Na de rust werd Leon vervangen door Jesse. Er werd geknokt voor iedere bal van beide kanten. Alle bankzitters zijn actief geweest en tijdens een duel raakte Danny helaas geblesseerd aan zijn enkel en moest het veld verlaten. Alle wissels waren ingebracht dus dat hield in dat wij de laatste minuten met 10 man verder moesten spelen. Gelukkig zijn er geen doelpunten meer gevallen in deze periode, maar weet wel dat wij met samengeknepen billen hebben staan kijken naar de verrichtingen van onze spelers. Danny wij hopen allemaal dat je blessure mee gaat vallen en duimen voor je.
  Volgende week spelen wij weer thuis tegen RCZ en vooraf nuttigen wij weer gezamenlijk een broodje.

  Tot dan en groetjes van Gitta Beerepoot