• Een wedstrijd om 15.00 uur in Amsterdam wie heeft dat in godsnaam bedacht? Op naar Amsterdam waar je betaald mag parkeren. Bij aankomst bleek dat de zondag een vrije parkeerdag is in dat gebied. Mazzeltje 1.
  Wat heeft Swift een schitterend complex zeg. René zei mij op voorhand dat ik mijn masseertafel maar lekker thuis moest laten want de kleedkamers in Amsterdam zijn zo klein dat je je kont er niet kunt keren. Eenmaal aangekomen op het complex bleek het tegendeel waar. Ware balzalen waren de kleedkamers alleen kreeg je er geen sleutel van de kleedkamer dus was het wel verstandig dat ik mijn tafel had thuisgelaten. Zieke Kadir was de afgelopen week thuis met zijn zieke kinderen en voelde zich fit genoeg om vandaag toch even naar ons toe te komen. In de kleedkamer werd de wedstrijdbespreking gehouden door René omdat hij de hele week de trainingen had verzorgd. Grensrechter Dennis was ook van de partij net als elftalleider Robert. Robert had de kledingtas bij Jolanda opgehaald en aangezien SVA2 een puinhoop van de kledingtas had gemaakt was een excuus van onze kant naar haar toe wel op z’n plaats. Begeleid met een zakje paaseitjes hebben wij getracht het goed te maken naar onze “stille kracht”. Zonder Jolanda zijn wij nergens en haar naam wordt eigenlijk nooit genoemd.
  De volgende mannen mochten vandaag mee naar Swift. Niels, Stijn, Dave, Martijn, Ties, Sonny, Stakie, Mats, Luuk, Leon, Robert, Tijme, Maik, Joep, Kjell, Mats M. en Mats S. De geblesseerde Danny en Chiel waren ook van de partij net als Simon die later ook nog aanschoof. Mannen wat fijn dat jullie er ook bij waren vandaag, het geeft ons enorm veel power.
  De wedstrijd ging van start en SVA voerde van meet af aan de boventoon, al was het voor ons moeilijk om een opening te vinden richting de goal. Swift leek het 6-3-1 systeem te spelen dus dat was even zoeken hoe wij dit klusje zouden gaan klaren. Toch was het Robert die na een assist van Luuk de openingstreffer op zijn naam mocht zetten. Dit was tevens de stand bij de rust.
  Na de rust mochten wij weer in de zon op dit schitterende complex verder met de wedstrijd.
  Het bleef stroef lopen in het veld en zo’n 20 minuten voor het einde van de wedstrijd wisten wij eindelijk ons klusje goed af te maken. De 2de goal mocht achter de naam van Mats S. genoteerd worden en de daarop volgende goal kwam van de slof van Martijn en als laatste was het Maik die de definitieve genadeklap kon toedienen. Bij een stand van 0-4 floot de scheidsrechter de wedstrijd af en konden wij in het zonnetje heerlijk genieten op het terras wij Swift. Het complex was gewoon een groot grasveld tussen wat wij in Assendelft “hoogbouw” noemen. Het was er goed toeven en SVA2 was niet weg te krijgen zelfs Quinten en Chris kwamen na de wedstrijd nog onze kant op al had dat een reden. De mannen zouden met de mannen van de familie Van de Staak naar de wedstrijd PEC Zwolle-AZ gaan en ik geloof dat het 18.00 uur was toen een groot deel van het team besloten had om de terugreis richting Assendelft meer eens te gaan uitvoeren.
  Volgende week met de Pasen zijn wij vrij en de zondag die daarop volgt spelen wij uit tegen VVAssendelft.

  Groeten Gitta Beerepoot