• Fortuna jo9-1 vs SVA jo9-2
    Op de vroege middag naar wormerveer, tegen het altijd geduchte Fortuna. De 9-1 van Fortuna speelde het eerste deel van het seizoen zelfs hoofd-klasse. Dus op voorhand was een lastige pot ingecalculeerd. Vandaag door afwezigheid van Benn en Sepp hadden we Kjeld als vervanger. De wedstrijd begon. Fortuna begon sterk maar onze boys wisten hier goed op te reageren. En kregen zelfs meerdere kansen. Op de 0-1. Maar helaas het eerste doelpunt was voor Fortuna. Maar sva liet het daar niet bij zitten en bleef goed voetballen. Een schot van Kjeld werd maar net gestopt door de keeper, Maar was niet balvast en hier wist Daniel van te profiteren bammmm doelpunt, En dus 1-1. Vervolgens gingen de kansen Over en weer. Mooie reddingen van Jair, maar helaas Met een beetje geluk werd het toch 2-1. Maar wederom bleven onze jongens voetballen met als resultaat een mooi doelpunt van Jasper 2-2. Dylan en Len stonden goed te verdedigen. En wisten veel kansen van Fortuna onschadelijk te maken. Chavaio moest tegen zijn oude club en was dus extra gemotiveerd. En was overal te vinden voor, achter en midden. Het rust signaal ging en dus tijd voor de welverdiende limonade. Na de rust stond Daniel op doel. Met goede hoop begonnen we aan de 2de helft. Fortuna begon wederom sterk, en wist in de eerste 10 minuten de voorsprong snel te vergroten 6-2. Het mooie positie spel van de 1ste helft was even helemaal weg. Na de korte break stond er weer een heel ander sva. Iedereen stond weer op zijn positie. En dit zorgde ervoor dat we werden beloond met een doelpunt van Dylan....6-3. Na dit doelpunt volgde er nog meer kansen. En was de 6-4 heel dichtbij. Maar het zat nu even niet mee en bleef de score op 6-3 hangen. Maar ik heb heel veel goeds gezien. En als we dit niveau 40 minuten kunnen volhouden. Komen de overwinningen vanzelf. Volgende week tegen Odin gewoon 40 minuten knallen. En dan blijven de 3 punten gewoon in Assendelft.