• Het is zaterdagochtend 16 dec, het seizoen is ten einde maar er moet nog 1 wedstrijd ingehaald worden. En niet zomaar 1,nee tegen jullie directie concurrentie KFC. Om half 11 wordt er vertrokken vanaf het vertrouwde verzamelpunt, want we spelen in het hol van de leeuw vandaag. Op geen van de koppies is iets van spanning af te lezen, nou bij sommige ouders is dat wel anders 😉.

  Vol vertrouwen en met frisse moed stappen jullie het veld op om er een onvergetelijke wedstrijd van te gaan maken. Er wordt fanatiek ingespeeld en de laatste instructies worden gedeeld door de coaches.
  Er staan veel, heel veel publiek langs de kant om jullie nog 1xcoaches. schitteren dit jaar en jullie aan te moedigen in jullie strijd om de titel.

  Daar is dan het startsein voor deze wedstrijd. Er wordt hard gewerkt en gevochten voor elke bal. Over en weer worden er kansjes gecreëerd en KFC weet dat ze met minimaal 4 doelpunten verschil moeten winnen van ons, maar met het verstrijken van de tijd lijkt dit een steeds groter wordende opdracht. Het is het einde van de eerste helft en de stand is nogsteeds 0-0.

  De rust wordt even gebruikt om het een en ander door te spreken in de kleedkamer. Even ademhalen om het laatste deel door te komen.

  Daar gaan we weer, laatste startsein van dit jaar. Het publiek staat nerveus langs de kant want oh wat gunnen wij jullie deze titel,zo hard gevochten deze hele fase, gewerkt als een echt team.
  En ja hoor, daar is dan toch de 0-1 voor SVA!!!!!. Met nog ongeveer 15 minuten te spelen zo je denken dat dit jullie toch niet meer kan ontgaan. KFC doet nog hun best en komen dan toch ook weer op gelijke hoogte 1-1. Nog ff volhouden toppers, jullie zijn ee echt bijna.

  En dan........daar is dat laatste fluitsignaal dan uiteindelijk. De titel Kampioen 2de fase is binnen!!!!!!!! Er wordt gezongen op het veld: Wij zijn Kampioen, wij zijn Kampioen!!!!!!! De flessen champagne worden ontkurkt op het veld en het feestje wordt in de kleedkamer gevierd

  Beste Demian, Stijn, Noor, Hugo, Hugo, Dex, Dave, Robin en Dylan, wat hebben wij van jullie genoten afgelopen periode!!!!!! En wat zijn we trots.

  Gefeliciteerd toppers namens alle papa''s mama's, opa's,oma's en alle andere toeschouwers!!!!!!!!!!!