• Vandaag is het tijd voor de echte dorpsderby; SVA tegen VVA. Onze kanjers hebben gelukkig thuisvoordeel en het publiek is weer toegesneld, want deze klassieker wil niemand missen. Alleen Michel dan want die is helaas ziek thuis.
  Het weer is ons goedgezind want het zonnetje laat zich zien, maar wel wat fris.

  Precies 11:15uur wordt er afgetrapt. Beide teams zijn gebrand om te winnen dus kan een lekkere mooie pot worden. Eerste aantal is van VVA, dus we zijn gewaarschuwd. Op aangeven van Huug scoort Robin de 1-0........lekker om op voorsprong te komen. Na wat gerommel voor het doel gaat de bal net over de lijn dus de 1-1 is daar helaas. Het begint erg paniekvoetbal te worden, kom op SVA herpak het spel weer.
  Vanaf de zijlijn mooie voorzet van Huug voor het doel en daar is de 2-1 van de slof van Dylan. VVA voert de druk op en Stijn heeft van alles te doen. Noor en Hugo helpen hem goed door ballen voor het doel weg te houden, wat aardig lukt. Mooie uitgespeeld aanval wat de 3-1 is door Robin. Robin kopt helaas net over vanuit de hoekschop en beland op het bak van het doel. Daar is de 4-1 door Kjeld, die weer meedoet voor Sebastiaan die afwezig is vandaag. Daar is een mooi doelpunt van VVA 4-2 en snel erna ook de 4-3.......VVA wordt gevaarlijker en SVA moet weer even het spel hervatten zoals ze dat zo goed kunnen. Bijna rust dus hopen dat de limonade ze weer vleugels geven.

  De 2de helft begint voortvarend. Al is de eerst aanval op doel VVA, maar mooi geblokt door Noor. Het spel gaat over en weer en beide teams zijn aan elkaar gewaagd. Leuk om naar te kijken.
  Eindelijk weer een doelpunt en gelukkig aan onze kant 5-3 door Robin.
  Op aangeven van Kjeld wordt de 6-3 binnen getikt door Huug.
  Een tegentreffer was te verwachten 6-4, dus de spanning blijft in de wedstrijd.
  Jeetje Noor, weet niet wat je gegeten hebt maar de ene naar de andere bal veeg je van de doellijn. Naar een goede redding van de VVA keeper, wordt het toch 7-4 vanuit de rebound door Robin.
  Dylan tekent van grote afstand de 8-4 binnen, hard en net onder de lat over een keeper. VVA doet wat toch en maken de 8-5 net na de time-out. Kjeld probeert het van afstand maar de keeper heeft hem.
  Wat een gepingel voor het SVA doel, weg met die bal. Hugo en Noor helpen Stijn goed.
  De laatste minuten gaan in, maar de strijd gaat onverminderd door. Na een prima aanname van Noor uit de lucht, beland de bal bij Kjeld die maar eens uithaald maar de keeper heeft hem.
  VVA maakt de 8-6 zo aan het einde van deze derby.
  Na een hele mooie actie, waarin 3 man wordt uitgespeeld, scoort Kjeld zelf de 9-6. Wat ook meteen de eindstand is

  Wat is er geknokt en gevochten van beide kanten maar allemaal op een eerlijke en niet gemene manier.
  Gefeliciteerd toppers met de overwinning van de dorpsderby! Namens alle toeschouwers.