• Tijdens het verzamelen voor aanvang van dit duel wordt weer eerst gezamenlijk een broodje genuttigd.
  De wedstrijdbespreking wordt gehouden en dan hup de wei in om warm te lopen voor de wedstrijd.
  Wel moet ik Kadir even bedanken voor het feit dat hij de afgelopen 2 wedstrijden even “de pen ter hand” heeft genomen voor mij zodat ik verder kon studeren. Dank daarvoor.
  De opstelling was als volgt: Niels op doel. In de achterhoede waren Kjell, Ties, Chiel en Martijn te vinden. Op het middenveld stonden Mats, Stakie en Sonny. Voorin waren Danny, Luuk en Robert te vinden. Bankzitters waren Stijn, Neville, Joep, Chris en Dave. Onze vaste grensrechter Dennis was ook present net als Robert Kramer en vooral niet te vergeten de trainers Kadir en René plus verzorger/verslaggeefster Gitta.
  De wedstrijd ging van start en wij kregen in het “klote weer” een hartverwarmende pot voetbal voorgeschoteld door SVA2. De opgegeven opdrachten werden uitgevoerd en dat resulteerde in 2 doelpunten van Danny die dat deed uit assists van Sonny en Luuk. Luuk nam de 3de goal voor zijn rekening en dat was de stand bij rust. Op naar een bakje vers gezette thee door Gerard Schavemaker, die daarvoor hartelijk wordt bedankt.
  Na de rust leek het er heel sterk op dat onze mannen al dachten dat de wedstrijd gespeeld was en er werd rommelig gespeeld en dat hield in dat wij met samengeknepen billen langs de lijn stonden toe te kijken. Gelukkig was er een moment dat de schouders er weer onder gezet werd door de mannen en kregen wij weer hoop. Ondertussen stond het al 3-1 en dat kwam door een rommelig moment achterin. Het vierde doelpunt kwam door een assist van Martijn en daardoor wist Neville te scoren. Dit was voor ondergetekende een supermoment en ik heb uitbundig staan klappen want hij was even mijn held. Ik had Neville voor de wedstrijd behandeld, net als Sonny en klaarblijkelijk heeft dit z’n vruchten afgeworpen. Ook bij Sonny en hij heeft ook lekker gevoetbald en kon daarna aanschuiven bij “Het Vlaggenschip”. Het laatste doelpunt kwam van de pantoffel van Ties en dat was om het maar zo te zeggen een goedmakertje en dat accepteren wij. Mannen ik kan alleen maar zeggen dat ik supertrots op jullie ben en dat pakken ze mij niet meer af, maar dat geldt ook voor Dennis, Robert, Kadir en René.
  Volgend weekend zijn wij voorlopig vrij. Houd de groepsapp goed in de gaten voor het geval er een eventueel een oefenwedstrijd ingepland zou kunnen gaan worden.

  Groetjes van Gitta Beerepoot