• Sinds een paar weken heeft de selectie van SVA een internationaal tintje en wel in de persoon van Joshua Slager. 

    Joshua (wordt in oktober 20 jaar) woont voor een jaar in Nederland en komt uit Amerika. Zij roots liggen in Washington DC waar hij is geboren en zijn hele leven tot nu toe heeft gewoond.

    In Amerika kun je voetballen via een school of universiteit en dit jaar was dat voor Joshua niet mogelijk. Hij wilde het daarom eens een jaartje gaan proberen in Nederland. Zijn vader is op zoek gegaan voor hem om toch ergens te kunnen voetballen en levenservaring op te doen en kwam via de KNVB uit bij onze hoofdtrainer Joeri. Hij volgt nu online lessen op de Universiteit in Amerika voor zijn studie wiskunde / fysica vanuit zijn woonplaats Bergen en voetbalt dus nu bij ons SVA. In Amerika speelde Joshua veld- en zaalvoetbal op ongeveer het niveau waarop SVA voetbalt. 

    Het bevalt hem goed bij SVA tot nu toe. Een open club met een hechte groep waarin hij goed wordt opgenomen. De eerste wedstrijden hebben wij Joshua tot nu toe zien spelen in de achterhoede. Zijn positie in het veld maakt hem niet zoveel uit, “zolang ik maar speel”.

    We wensen Joshua veel succes en plezier dit seizoen bij SVA!