• Zaterdagochtend met onder een lekker zonnetje en met een stevig windje treden de jongens om 11.15 aan in Uitgeest. Voor sommige al de tweede wedstrijd, ook voor Bas die het 2e komt versterken vandaag.
    Na de aftrap neemt Sva het initiatief en in de 3e minuut scoort Alex het eerste doelpunt.
    Daarna gaat het over en weer en krijgt Uitgeest ook een mooie kans, maar gelukkig in het kleine doeltje naast die van Nino. Even later weet Uitgeest toch 1-1 te maken.
    Na de eerste time-out krijgen beide teams een paar mooie kansen. Uitgeest breekt vervolgens door en schieten op doel. De rug van Ties houdt de bal in eerste instantie uit het doel, maar in tweede aanleg gaat hij er toch in 2-1 achter. Sva krijgt snel twee mooie kansen, maar ook nu breekt Uitgeest weer door en is Nino kansloos tegen drie man: 3-1. Sva is het even kwijt en moet dan ook snel tegen 4-1 aankijken. De wind zorgt voor bijzonder mooie acties. Nino schiet uit en Brent pakt ‘m mooi op, maar waait zo over hem heen. Gelukkig draait hij snel om en pakt m op. Vlak voor rust geeft Mexz mooi voor aan Brent maar weet de keeper m toch nog te stoppen.
    Tweede helft is wind tegen en die wordt steeds sterker. Het zit Uitgeest meer mee dan onze jongens en het 5e tegendoelpunt volgt dan ook snel. En ook 6-1 laat niet lang op zich wachten. Maar sva blijft doorvechten. Ondanks dat lukt het Uitgeest om toch weer te scoren. Nino weet een cornerbal mooi uit de lucht te plukken. Sva krijgt weer een mooie kans, maar vlak voor de lijn legt de keeper m stil.
    Na de 2e time-out neemt sva het initiatief en schiet Hamza hard op doel, maar net niet tussen de palen. Later weet Bas een corner af te dwingen, maar ook dan wil de bal er niet in. Even later breekt sva uit en geeft Mexz en pracht voorzet aan Alex die m strak in het net schiet! Sva heeft er weer zin en snel volgen er meer kansen, maar zonder dat het derde doelpunt volgt. Om 12.22 fluit de scheidsrechter af op 6-2.