• Komende zondag gaan we met 2 bussen (selectiespelers staf en de supportersbus) met minimaal al zo’n 110 SVA’ers richting het sportcomplex van s.v. Hillegom om daar de finale te spelen of te aanschouwen van SVA 1 tegen Sporting Martinus 1. Er zijn nog een paar plekken beschikbaar in de grote supportersbus dus schrijf je nu nog in voor deze happening! Vertrektijd supportersbus: 10:15 uur vanaf SVA.

  Vanuit de voetbalvereniging s.v. Hillegom ontvingen wij bericht dat wij erg welkom zijn, komende zondag. We lezen in het bericht: “Wij zijn blij jullie aanstaande zondag te mogen ontvangen op onze accommodatie voor jullie finalewedstrijd. Uit ervaring weten wij dat een finalewedstrijd voor promotie een onvergetelijke en fantastische ervaring kan zijn. Wij zijn er daarom klaar voor om jullie wedstrijd, en alles eromheen, zo goed mogelijk te faciliteren”. 

  SVA’ers die op eigen gelegenheid richting Hillegom gaan krijgen het volgende parkeeradvies: parkeren is mogelijk op het grote parkeerterrein van sportpark de Zanderij en langs de "van den Endelaan", bij Albert Heijn, de Martinuskerk of de Stationsweg bij de Sportschool.

  Na afloop zullen de bussen uiteraard weer teruggaan richting SVA. Daar zal vanaf 15:00 uur, op het grote videoscherm, de wedstrijd Nederland - Polen te zien zijn. 

  LET OP: Het is vanuit de KNVB verboden om vuurwerk, rookpotten of fakkels af te steken op of rond het veld komende zondag. Breng SVA niet in de problemen! Dus supporters…. houd je hieraan.

  Op de website van s.v. Hillegom is komende zondag middels een livestream de wedstrijd te volgen. Het leukste is natuurlijk om met de bus mee te reizen!! Schrijf je via onderstaande button in voor een plek in de supportersbus. 

  AANMELDEN BUS