• Het is een koude zaterdagochtend met een guur windje maar er is ergens wel een zonnetje te zien. Onze gladiatoren mogen het veld weer betreden om 9:45 uur tegen KSV JO10-1. Onze aanvoerder vandaag in Robin. De koppies staan er goed bij en stralen uit dat ze er zin in hebben. De eerste aanval is van SVA, dus de toon is gezet.  Er wordt goed samen gespeeld en ze vinden elkaar prima.
    Helaas na een prima redding van Stijn gaat de bal er alsnog in 0-1.
    Sebastiaan wordt gemeen naar de grond gewerkt en krijgt een vrije trap, helaas schiet Huug deze over. Hugo heeft de verdediging prima staan en KSV heeft moeite om door te breken. Er worden wel kansen gecreëerd waaronder een poging van Huug en van Noor. De bal lijkt er nog even niet in te mogen vandaag. Misschien dat de kansen zich na de rust keren. Met een heel mooi afstandsschot maakt KSV de 0-2. De verre uittrap van Stijn is goed en Sebastiaan neemt mooi aan maar ook deze keer mist de bal helaas weer het doel. Zo, het is rust en tijd om even bij komen in de kleedkamer. Vol goede moed beginnen de toppers aan de 2de helft. Helaas is de start van KSV beter en al snel is daar de 0-3. Kom op kanjers, niet de koppies laten hangen want het kan echt allemaal nog. Poging van Huug gaat naar net voorlangs, het geluk is niet bij SVA vandaag.
    Op aangeven van Dylan krijgt Huug weer een mooie kans maar ook deze weer net mis. Meteen weer een tegenaanval van KSV maar die gaat gelukkig naast. Het tempo ligt hoog aan beide kanten dus erg leuk om naar te kijken. Alleen is KSV net met alles onze toppers 1 stapje voor. Schot op doel van Dylan maar ook deze gaat er weer net niet in. Het lijkt wel niet te mogen vandaag. Nou de laatste 10 minuten zijn ingegaan en hopen dat die meer goeds brengen voor SVA. Er wordt hard gewerkt in de verdediging door Noor en Hugo voor het doel van Stijn, om nog een tegendoelpunt te voorkomen. Robin voor het doel en ook deze treft weer geen doel...........er heerst een vloek over deze dag voor deze strijders. Ook al zit alles tegen, jullie blijven maar vechten en op zoek naar dat ene doelpunt wat jullie zo gegunt is. Afgelopen met een eindstand van 0-3.

    Dit is helaas een wedstrijd om snel te vergeten. We hopen dat dit geen voorbode is voor ⚽️ wedstrijd vanavond. Want voor de meeste van jullie staat een leuke avond voor de boeg. Warm aangekleed als team gezellig naar de wedstrijd AZ-Vitesse toe, maar eerst lekker verzamelen bij Mc Donalds. Heel veel plezier vanavond samen in dat mooie stadion van AZ.