• Vandaag was dan de laatste ronde van de voorjaarscompetitie en wat voor één! De JO11-4 won met zeer overtuigende cijfers van WSV en wist zicht daarmee als kampioen van de derde klasse te kronen met slechts één verliespartij. Snel reden jullie terug vanuit Wormer om als ware kampioenen in de prutsloot bij SVA te duiken. Wat roken jullie heerlijk na deze duik….. We zijn erg trots op jullie prestatie!

  De JO11-1 speelde vandaag tegen Den Helder. Jullie werkten vandaag erg hard voor elkaar en wisten er een zeer mooie wedstrijd van te maken, de overwinning was daardoor dan ook dik verdiend. De JO11-2 speelde thuis tegen de gasten uit Heemskerk. In het begin gingen de doelpunten nog mooi gelijk op, maar uiteindelijk wist ODIN 59 het doel toch vaker te vinden dan jullie. De wedstrijd van de JO11-3 begon een half uurtje later, omdat jullie even op de laatste wedstrijden van de mini champions league moesten wachten. Jullie kwamen wat langzaam op gang, maar wisten in de tweede helft de overwinning naar jullie toe te trekken. De JO11-5 speelde een gelijkwaardige wedstrijd tegen ADO’20. De doelpunten werden bijna gelijk verdeeld, maar de gasten scoorden net één keer meer en namen de punten mee naar Heemskerk. De JO11-6 speelde in Purmerend tegen Purmerland. Jullie moesten vandaag de meerdere erkennen in de tegenstander en reisden met lege handen naar Assendelft terug. De JO11-7 speelde op de vroege zaterdagmorgen tegen Reiger Boys. De tegenstander was vandaag erg scherp en doelgericht en wist er flink op los te scoren. Jullie hebben je als jongelingen goed geweerd bij de JO11, grote klasse! De JO10-1 speelde vandaag tegen TOB. Het werd een doelpuntrijke wedstrijd, waarbij de tegenstander behoorlijk trefzeker was en drie punten mocht bijschrijven.

   

  Voor dit jaar resten nu alleen de toernooien nog. Wij wensen jullie veel plezier bij deze toernooien en willen iedereen bedanken voor een fantastisch mooi seizoen!

   

  Sportieve groet,    

  Jurgen en Patrick