• Het was vandaag wisselend weer. Denk dat heel wat kinderen een behoorlijk nat tenue hebben overgehouden aan deze ochtend. De JO13 vervolgde het competitieprogramma en de JO12 startte na een lange bekerronde vandaag met de competitie. Alleen de JO12-3 had vandaag een vrije ronde. 

    De JO13-1 speelde bij KFC een lastige wedstrijd, moesten hun meerdere erkennen in de gastheren en verliet Koog aan de Zaan puntloos. Ook de JO13-2 had het heel moeilijk vandaag in Zaandijk en kon geen punten bijschrijven, maar gelukkig wel twee doelpunten. De JO13-3 speelde ook een uitwedstrijd bij KFC. Zij verdeelden de doelpunten en daarmee ook de wedstrijdpunten. 

    De JO12-1 speelde uit bij Volendam en over het algemeen pak je daar geen punten. De scheids van deze wedstrijd was ook vandaag niet van plan om dit te laten gebeuren en floot zo dat de punten verdeeld moesten worden. De JO12-2 speelde uit in Krommenie. Het werd een zware pot voor de jongens waarbij Sporting de meeste doelpunten van de wedstrijd wist te maken. De JO12-4 was door de goede bekerwedstrijden in een hogere poule geplaatst. Daardoor hadden jullie het erg zwaar tegen het fysiek sterkere WSV, waarbij de gasten uit Wormer het doel vaak wisten te vinden. De JO12-5 speelde thuis tegen Zaandijk. Jullie wisten vandaag niet tot scoren te komen, waarbij de gasten dit wel deden en de punten meenamen. 

    De JO11-1 speelde thuis tegen Westzaan. Jullie speelden een goede wedstrijd en stuurden de gasten met lege handen huiswaarts. De JO11-2 mocht op bezoek bij WSV. Jullie maakten er een spannende wedstrijd van waarbij jullie de meeste van de vijf doelpunten wisten te maken. De JO11-3 kreeg onze zuiderburen op bezoek. Dat is altijd een beladen wedstrijd natuurlijk, waarbij VVA uiteindelijk aan het langste eind trok en de zege mocht vieren. 

    Sportieve groet,    

    Esther en Patrick