• HOOFDLEIDERSVERSLAG JO13, JO12 en JO11 van 28 september 2019

  Het was een regenachtige zaterdag vandaag. Gelukkig waren er geen afgelastingen voor onze lichtingen. De JO12-2 had een vrij weekend van de KNVB gekregen.

   

  JO13-1 mocht op bezoek bij AFC’34. De gastheren uit Alkmaar boekte een nipte overwinning en stuurde jullie met lege handen naar huis. De JO13-2 speelde uit bij Volendam. Het is altijd lastig voetballen in deze vissersstad en meestal kom je zonder punten terug. En zo gebeurde het ook bij jullie, maar jullie waren er erg dichtbij. SVA JO13-3 speelde thuis tegen ADO’30. Jullie verdeelden netjes de zes doelpunten en kregen een verdiend punt.

   

  De JO12-1 speelde thuis tegen Purmerland. De bedoeling was om met grote cijfers te winnen. Jullie waren niet zo trefzeker als gehoopt, maar wonnen uiteindelijk toch met vier doelpunten verschil. De JO12-3 wist het net vandaag wel zeer goed te vinden met enorme cijfers wonnen jullie de uitwedstrijd in en tegen Castricum. De JO12-4 had een soortgelijke opdracht. Voor de winst in de bekerpoule was een goede overwinning gewenst. Jullie hebben echt veel op doel geschoten, maar de keeper van ADO’20 had een erg goede dag en wist de schade te beperken tot zeven doelpunten. De JO12-5 speelde uit bij Fortuna. Het werd een spannende wedstrijd waarbij zij net één doelpunt meer maakte van de zeven treffers die in Wormerveer gemaakt werden.

   

  De JO11-1 speelde uit bij Stormvogels. Jullie waren vandaag echt een maatje te groot voor hen en wisten met 2-6 te winnen. De JO11-2 speelde uit tegen Zaanlandia. Ook jullie waren goed in vorm vandaag en lieten er geen twijfel over bestaan dat jullie vandaag de sterkste waren. De JO11-3 had het zwaar tegen Uitgeest. De gastheren waren erg trefzeker. Gelukkig wisten jullie ook nog een doelpuntje mee te pakken.

   

  Sportieve groet,    

  Esther en Patrick