• Vandaag was het dan eindelijk weer zover. Na twee weken trainen konden alle teams binnen de lichtingen weer lekker voetballen. Het was heerlijk zonnig weer en er werden een paar prachtige wedstrijden gespeeld!

   

  De JO13-1 mocht vanmorgen spelen bij en tegen Buitenboys. Na een mooie wedstrijd konden jullie je eerste bekeroverwinning van dit seizoen al noteren. De JO13-2 had het een stuk lastiger in Bloemendaal. De plaatselijke voetbalvereniging was behoorlijk trefzeker en stuurde jullie zonder (doel)punten terug naar huis. De JO13-3 speelde thuis tegen onze zuiderburen. Jullie lieten duidelijk zien wie de sterkste vereniging van Assendelft is en mochten drie punten bijschrijven.

   

  De JO12-1 speelde bij Volendam en zoals veel gehoord vandaag: “daar win je nooit”. Dat is vandaag weer waar gebleven, want ondanks een aardige wedstrijd won Volendam gewoon. De JO12-2 speelde in de vroege ochtend tegen KFC. Ten opzichte van vorig jaar hebben jullie een behoorlijke stap voorwaarts gezet, waardoor de verkregen voorsprong niet meer in de slotminuten is weggegeven. De JO12-3 speelde thuis tegen Odin. Voor jullie altijd een lastige tegenstander waar niet veel van gewonnen wordt. Vandaag wilde het ook niet lukken, maar werd er wel in de laatste minuut nog een gelijk spel veilig gesteld. De JO12-4 speelde tegen WSV. Ondanks de hitte werd er mooi samengespeeld, gunden jullie de tegenstander geen punten en namen de punten mee naar Assendelft. De JO12-5 mocht gelijktijdig in Wormer aantreden. Ook jullie speelden een goede wedstrijd en de vier treffers in de wedstrijd werden gelijk verdeeld. Daarmee werden ook de punten gesplitst na de wedstrijd.

   

  De JO11-1 speelde een doelpuntrijke wedstrijd tegen Uitgeest. Jullie kwamen al snel op een ruime voorsprong, maar daarna herpakte Uitgeest zich en liep de wedstrijd uit op een gelijk spel. De JO11-2 speelde uit bij Hercules. Ook hier werden veel doelpunten genoteerd. Helaas wist Hercules net een doelpuntje meer te maken. De JO11-3 had het vanmorgen niet gemakkelijk tegen Zaandijk. De gasten waren een maatje te groot en namen de punten mee naar Zaandijk.

   

  Zoals al eerder via de mail aangegeven zijn we voor dit seizoen nog steeds op zoek naar een hoofdleider voor de JO11. Mocht je interesse hebben of vragen over de inhoud, neem dan vooral contact met ons op!

   

  Sportieve groet,    

  Esther en Patrick