• Het was even wachten op een aantal ouders deze morgen, want er werd schijnbaar gezocht naar inspiratie.
  Op deze koude morgen waren onze jongens weer fris en fruitig aanwezig in het mooie Heiloo voor een partijtje voetbal tegen HSV. Helaas moesten zij het vandaag doen zonder Jair en Daniël.

  Zoals altijd begon de coach met een peptalk in de kleedkamer en werd het spel uitvoerig besproken. Een paar ouders in de duck out gedroegen zich alsof ze in Comedy Capers meespeelden. En weer andere wilden graag cupcakes en pannenkoeken.

  In de 1e helft stond Sepp op doel. Met Benn en Dylan in de verdediging en aanvallend Lenn, Chavaio en Jasper. Het begon lekker. Al gauw zagen we het goede samenspel van onze mannen. Er werd goed overgespeeld naar elkaar. Benn 3 mooie kansen, maar allemaal net naast. Chavaio kreeg de bal vanuit een corner, maar de keeper had een mooie redding. We zagen het team van HSV met ‘cupcake’ best aardig verdedigen. Prachtige kansen voor Dylan, Lenn en Chavaio en Jasper, maar allemaal net naast of over. Het zou niet lang meer duren...Toch moest Sepp een paar keer in actie komen en dat deed hij super goed!
  Jasper de mooie 0-1. Al gauw daarna via Dylan een pass op Jasper door naar Benn, 0-2. Lenn schoot vlak erna net naast. Chavaio miste ook! Wat een spanning. En wat een mooi samenspel. Nieuwe kans voor Lenn, raak tussen de benen door van de keeper! Met 0-3 ging ons team de rust in.
  Ouders bakkie warmte, helaas zonder een cupcake.

  Na de rust stond Chavaio op doel. Het begon de 1e 10 minuten wat rommelig, het leek wel of de spieren van onze mannen bevroren waren. Niets lukte! Maar de dooi zette snel door en via Lenn pass op Jasper. 0-4!
  Het was genieten, het samenspel van SVA liep gesmeerd. Lenn op de paal! Jammer. HSV wist een paar keer op ons doel te schieten, maar Chavaio hield met behulp van Benn, Dylan en Sepp de ballen tegen. Jasper aan de bal, 1 op 1 met de keeper, helaas weer de paal! Dylan mooie voorzet op Benn, ook net naast. En daar was de helaas toch nog een tegendoelpunt 1-4. Lenn maakte gelijk daarop de 1-5. Benn de 1-6. En toen was het spel klaar! De coach van HSV floot af en na een mooie reeks penalties, waarvan Chavaio bijna alles stopte, was het tijd om te douchen.
  Wat een mooie wedstrijd, leuk om jullie zo goed te zien overspelen, dat zien wij graag! De trotse coach trakteerde jullie nog op een lekker zakje snoep! Welverdiend!