• Procedure inschrijven nieuw lid

  Welkom op de webpagina voor het inschrijven als lid van onze club! Wij zijn erg blij dat je lid wilt worden. Alvorens je in te schrijven is het wel belangrijk om van een aantal zaken op de hoogte te zijn. Lees dit dan ook goed door zodat je later niet voor verassingen komt te staan. Zie hier ook het Beleidsplan SVA jeugd

   

  Duur van het lidmaatschap en opzeggen

  1. Een lidmaatschapsjaar loopt van 1 juni tot en met 31 mei.

  2. De duur van een lidmaatschap is tot 31 mei van een lopend seizoen en wordt daarna automatisch met een jaar verlengd.

  3. Contributie wordt altijd verrekend over een heel contributiejaar, ook bij blessures, lange vakantie('s) of andere redenen waardoor er lange tijd niet gevoetbald kan worden. 

  4. Opzeggen van het lidmaatschap dient voor de deadline van 31 mei via de website te worden gedaan middels het daarvoor bestemde formulier. Na de deadline ben je verplicht om de contributie voor het seizoen erop volledig te betalen.

 • Verplichtingen

  Van ieder lid (of ouder) wordt verwacht dat hij of zij per seizoen een paar uurtjes vrijwilligerswerk doet voor de club. In principe betreft dit 2 tot 3x per jaar een kantinedienst. Het mag ook wat anders zijn (jeugdleider, scheidsrechter, kaderfunctie, onderhoud, ...). Je kunt dit aangeven op het aanmeldformulier. 

  Ieder lid of ouder dient zich te houden aan de Gedragscode

 • Digitaal Clubblad (Nieuwsbrief)

  Alle actuele info, nieuws en wetenswaardigheden zijn te lezen op de website. Tijdens het seizoen verstuurt SVA met regelmaat ook een digitaal clubblad per mail. Hievoor wordt de Nederlandse applicatie Spotler gebruikt. Hier is bewust voor gekozen, want AVG-proof. Bij Spotler wordt enkel jouw mail-adres en naam in de database gezet. Voor de rest geen verdere persoonsgegevens.

  Met het aanmelden van het lidmaatschap ga je akkoord met het ontvangen van een eerste digitale versie van het clubblad. Indien je dit toch niet wenst dan kun je je zeer eenvoudig afmelden via een link in betreffende mail. Wil je jouw naam en mailadres niet bij Spotler in de database hebben staan, stuur dan een mail naar beheer@sva-assendelft.nl. In dat geval wordt dit netjes afgehandeld en verwijderd.

 • Machtiging

  Door het verzenden van dit aanmeldingsformulier geeft u toestemming aan SVA om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven wegens contributie e.d. en uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van SVA. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 56 dagen na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden. 

 • Privacy & Veiligheid

  De bescherming van uw persoonsgegevens is voor SVA van groot belang. Hoe wij de bescherming van uw persoonsgegevens hebben geregeld, staat beschreven in onze privacy policy. Als voetballer wordt U aangemeld bij de KNVB. Het ledenbestand van de KNVB kan beschikbaar gesteld worden voor diensten of productinformatie. Het aan anderen verstrekken van lidgegevens is onder de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) toegestaan. Indien U geen prijs stelt op de ontvangst van diensten of productinformatie dan dient U dit te melden aan de KNVB, Postbus 784, 3700 AT Zeist

 • Aanmeldformulier

  Klik op de knop om naar het inschrijfformulier te gaan. Doe dit op een PC of laptop. Via een smartphone of tablet werkt dit vaak niet helemaal goed.