• Afgelopen weekend is zonder zelf te kunnen spelen de Jo-19-1 kampioen geworden van de najaarscompetitie van de Hoofdklasse B. De enige overgebleven concurrent Sporting Krommenie liet de nodige punten liggen waardoor de bloemen besteld konden worden.

    Op de valreep van een verdere sluiting van de kantine hadden de mannen zich zaterdagmiddag verzameld om het feest gezamenlijk te kunnen vieren en in aanwezigheid van de TC (Technische Commissie) en het bestuur een heuse kampioenschaal uitgereikt te krijgen.

    Deze talentvolle groep is al van af de jongste jeugd bij elkaar en naast het feit dat er zich binnen de spelersgroep een aantal jeugdtrainers bevinden, is ook de begeleidingsstaf volledig eigen kweek en al jaren aan de club verbonden.

    Het geeft maar weer aan dat het gekozen beleid om van uit eigen kweek te werken steeds meer zijn vruchten begint af te werpen.

    In het nieuwe jaar is de JO19-1 tevens het eerste jeugdteam van SVA dat op divisieniveau gaat spelen wat uiteraard ook een prestatie is.

    Mannen Gefeliciteerd!