• KFC JO9-5 – SVA JO9-3
  Vandaag in een stralende zon mochten we tegen de mannen uit Koog a/d Zaan spelen. We waren er allemaal op tijd, waardoor we eerst nog een leuke teamfoto konden maken!
  De warming-up ging goed en Twan werd als een volwaard prof ingeschoten door 6 toppers.
  De volgende spelers begonnen. Twan op doel, daarvoor Levi en Tobias en op het middenveld stonden Gijs J en Luuk met als diepste man Boy. Gijs H begon in de wissel.
  De wedstrijd begon heel leuk met twee teams die erg aan elkaar gewaagd waren. Na 5 minuten waren het Luuk en Boy die elkaar steeds beter wisten te vinden. Helaas lette de keeper van KFC goed op. In de tegenstoot van KFC was het Tobias die de bal goed onderschepte en de bal aan Gijs H gaf. Gijs H gaf de aanval een passend vervolg door Levi in de loop aan te spelen. En met zevenmijlslaarzen rende hij naar het vijandelijk doel om vernietigend uit te halen, 0-1. Dat KFC geen slecht team had bewezen ze met de volgende twee aanvallen. Op bijna identieke wijze kon hun lange laatste man door onze verdediging heen slalommen en 2 keer doeltreffend uithalen, 2-1. Jongens, blijf kijken naar de bal he! Dan maken we het hun moeilijker. Deze tip werd goed opgevolgd, want Tobias was elke keer een mooie sta-in-de-weg voor KFC. Een slordige laatste twee minuten van onze kant, leverde KFC evenzoveel doelpunten op, 4-1 RUST
  In de rust waren we best tevreden met hoe onze boys KFC bestreden. We spraken af, dat als Twan de bal had, hij deze probeerde over de KFC verdediging heen te trappen! Verder waren de mannen gebrand om nog een paar doelpunten te maken.
  De tweede helft begon precies zoals de eerste helft, met twee gelijkwaardige tegenstanders. Gijs J en Gijs H die keihard werkten voor elke bal. Luuk, die steeds beter in vorm raakt, was een ware dreiging voor de KFC verdediging, maar telkens lukte het hem net niet. KFC liet zich nog 3 keer doeltreffend gelden, 7-1. Hierna was het Twan die na een wereldredding de bal snel in het spel bracht. Als afgesproken gaf hij de bal precies op maat aan Boy. Dat Boy snel is, hebben we allemaal gezien. Hij sprintte de 30 meter in 3 seconden en hield de bal ook nog eens perfect onder controle. Met een mooie trap om de keeper heen, rolde de bal in het doel, 7-2. Ook de volgende aanval was een kopie van de vorige, want weer waren het Twan en Boy die elkaar vonden, met hetzelfde resultaat. 7-3. De mannen kregen er steeds meer zin in. Levi en Tobias die niet alleen alles tegenhielden, maar ook samen een mooie aanval opzetten. Helaas had Tobias net niet de ruimte om uit te halen. Gijs J, die zichzelf mooi vrijspeelde voor de goal, leek te gaan scoren maar hun keeper kon redding bieden.
  Het slotakkoord was voor KFC, 9-3
  Mannen, het was een leuke wedstrijd. We hadden net niet dat beetje geluk, om nog meer goals te maken. Maar ik vind dat jullie allemaal een dikke 10 hebben gescoord. Ga zo door!!!
  Wie de penalty’s wint, hoef ik eigenlijk niet eens te melden, want dat waren wij natuurlijk. Ze gingen er op één na allemaal in. De bal van Tobias was zo hard, dat die bijna door het net heen vloog.
  Van de week weer lekker trainen en dan spelen we zaterdag thuis tegen ZCFC JO9-1.
  Erik Huijgen