• Na 1 week onvrijwillige rust mogen deze kanjers nog 1x aantreden voordat de winterstop begint. Deze keer is het thuis tegen Zaanlandia.
  6 man en 1 vrouw sterk komen het veld op om een goede, fanatieke warming-up in te zetten. Na de nederlaag eerder dit seizoen zijn ze gebrandt om deze keer te winnen.
    
  Zaanlandia heeft aftrap en de laatste wedstrijd van 2021 is begonnen. Beide teams beginnen vol overgave aan de wedstrijd. Eerst schot op doel van Huug wordt geblokt door de keeper maar in de rebound is het Hugo die het afmaakt 1-0. Op aangeven van  Dylan komt de bal op het hoofd van Sebastiaan maar deze gaat helaas over. Er wordt goed overgespeeld en er worden mooie actie gemaakt en van Zaanlandia afgebroken. Eerste echte aanval van Zaanlandia beland maar net naast het doel. Schot van Dylan geredt door de keeper maar wederom in de rebound een doelpunt en nu van Sebastiaan met het hoofd, 2-0. Beetje paniekvoetbal voor het doel van SVA waat Stijn de bal niet lekker weg krijgt maar Noor en Hugo helpen goed mee en krijgen hem wel weg. Net voor de time-out heeft zaanlandia nog een grote kans maar gelukkig gaat ie mis. Ze weten elkaar telkens weer goed te vinden en het spelletje ziet er erg leuk uit. Mooie redding van Stijn maar de bal schiet van zijn handen, gelukkig is daar onze verdediging nog. 3-0 Robin op aangeven van Hugo.
  Rust
  Helaas eerst aanval na rust is van Zaanlandia en gaat er helaas is 3-1.  Prima aanval van SVA, op aangeven van  Dylan kan Robin scoren 4-1. Meteen een tegenaanval en de 4-2, maar eerlijk is eerlijk hij was prachtig. Na een foute inspeel bal van Zaanlandia mooie goal van Huug in de kruizing 5-2. Gaat nu ff te snel voor deze verslaggever🤔, was nog bij de 5-2 en daar is al de 6-2 door Dylan.
  Wat wordt er mega hard gewerkt en geknokt zeg, weer een doelpoging nu van Robin, helaas op de lat. Klein foutje in de verdediging en die wordt afgestraft 6-3. Time-out.......laatste 10 min gaan in.
  Zaanlandia heeft de opstelling gewijzigd om de druk op te voeren. En dat lukt voor nu ook,  SVA moet ff klein stapje bij geven. Stijn wordt aan het werk gezet. Noor en Hugo staan weer als een huis samen en laten Zaanlandia er niet door. \"De deur van hun huisje is dicht\".  Robin en Sebastiaan proberen het zeker om er nog een paar te maken maar het lukt even niet. Het spel gaat over en weer en het is een genot om naar te kijken. Robin met een bal snoeihard op de lat. Zaanlandia krijgt kans op kans maar gelukkig gaat alles naast of over.
  De zege is binnen!!!!!

  Wat is er hard gewerkt! Zo goed gespeeld als 1 team, zo jammer dat bijna niemand deze geweldig wedstrijd heeft mogen aanschouwen. Hopelijk dat dit de laatste wedstrijd zonder toeschouwers is geweest, want deze kanjers verdienen de aanmoedigingen en support!!!!!

  Was me weer een waargenoegen om dit verslag te mogen maken.

  Carla