• Maandagochtend stond er een mooi artikel in het Noord Hollands Dagblad over "Het sprookje van SVA" dat maar doorgaat. En ja, het was een bijzondere avond afgelopen zaterdag bij SVA. SVA 1 speelde de eerste wedstrijd in de nacompetitie en wist deze in de verlenging met 2-1 te winnen. Geweldig om de ontlading na het laatste fluitsignaal mee te maken!

    En we blijven het ook gewoon beschouwen als een mooi extra toetje na de mooie competitie. De volgende hap die wij hiervan mogen nemen is de wedstrijd tegen ASV Arsenal in Amsterdam, onder de rook van het Olympisch Stadion. Deze wedstrijd is komende zaterdag om 14:30 uur. ASV Arsenal is dit seizoen op de 2e plaats geëindigd in de tweede klasse A, waarin HBOK kampioen werd met 1 puntje voorspong. Het gaat natuurlijk weer enorm spannend worden aanstaande zaterdag! Erop of eronder!

    Omdat het toch wel weer uniek is wat wij meemaken gaan we met de bus naar Amsterdam! Voor spelers, selectie, trainers en staf vertrekt bus 1 om 12:30 uur. Bus 2 is de supportersbus en heeft 48 plaatsen en vertrekt een uur later, om 13:30 uur.

    Je kunt je aanmelden voor een plek in de supportersbus via onderstaande button of via de website van SVA. Kosten €5,- per persoon, contant te betalen bij instappen.

    Vol = Vol.

    AANMELDEN BUS