• Deze week zullen de nieuwe jeugdtenues worden uitgedeeld.  Met onze sponsor 123inkt.nl is weer een 3-jarig contract getekend. 123inkt.nl zorgt ervoor dat elke jeugdspeler bij SVA tegen geringe kosten in een verzorgd en passend tenue kan voetballen. Omdat de competitie snel begint, zullen eerst de tenues worden uitgedeeld. Later zullen ook de voetbaltassen en presentatiepakken worden uitgereikt. Deze pakken worden eerst allemaal weer voorzien van een nummer. Om verlies te voorkomen.

    Naast 123-inkt.nl zijn er twee lokale ondernemers die tevens de tenues willen sponsoren. De komende drie seizoenen zal dus ook hun logo op het shirt worden getoond. Het betreft

    De SVA-jeugd heeft zich ook voor drie jaar verbonden aan Stichting Spieren voor Spieren. De verbondenheid komt tot uiting door het dragen van het logo van Spieren voor Spieren op de rechtermouw van de nieuwe voetbalshirts van jeugdhoofdsponsor 123inkt.nl.

     

    We zijn er trots op dat we we met hulp van de partners, onze gehele jeugdafdeling weer in nieuwe kleding kan voetballen. Na Carona is iedereen er weer aan toe om de bal te laten rollen en wedstrijden te spelen. Zeker als dit in een nieuwe outfit kan.