• Vandaag speelde de jo11-4 zijn laatste wedstrijden op het veld bij Sporting Krommenie. Na een heel mooi seizoen met als hoogtepunt een kampioenschap werd vandaag gestreden tegen KFC, Onze Gezellen en de gastheren van Sporting Krommenie.
    Het weer zat in ieder geval mee, onder het genot van het zonnetje speelden de mannen de eerste wedstrijd tegen KFC ,een voor ons bekende tegenstander waar we in de competitie één van de weinige nederlagen tegen hadden geleden. Of het aan het zonnetje lag of aan het lange seizoen, de scherpte ontbrak in deze wedstrijd volledig. Gelijk aan de wedstrijd die wij in de competitie speelden mocht KFC door wat kleine foutjes uitlopen naar een 2-0 voorsprong. SVA wist nog terug te komen naar 2-1, maar de koek leek op, de bal wilde er niet meer in. Zo werd de eerste wedstrijd van het toernooi helaas verloren.
    Direct na de wedstrijd mocht de jo11-4 opdraven voor de volgende wedstrijd tegen Onze Gezellen. Deze wedstrijd werd een stuk scherper gespeeld dan de eerste wedstrijd. Duels werden wat feller aangegaan, en er kwamen zelfs meerdere kansen. Helaas beschikte Onze Gezellen over een keeper die wel wist hoe hij ballen moest tegenhouden, we kregen het niet voor elkaar om de bal achter de keeper in het doel te krijgen. Omdat Onze Gezellen het ook niet lukte om een goal te maken eindigde deze wedstrijd in een 0-0 gelijkspel.
    De laatste wedstrijd speelden we tegen Sporting Krommenie, een team dat net als de jo11-4 ook kampioen geworden was (met dit verschil dat er voor dit team wel een mooi kampioensbal en huldiging geregeld was door de club)
    De jo11-4 begon furieus aan deze wedstrijd en stonden al snel met 1-0 voor, echter wist Sporting direct daarna de gelijkmaker binnen te schieten. De jo11-4 liet zich echter niet van de wijs brengen, en bouwden gestaag een voorsprong uit die na 15 minuten eindigde in een 7-1 overwinning! De mannen kregen een beker en voor alle spelers een medaille, en zo eindigde een fantastisch seizoen voor jullie. Helaas zonder traditioneel kampioenenbal en zelfs zonder enige huldiging, dat is jullie door SVA om onverklaarbare redenen niet gegund.
    En al komt de waardering niet vanuit de club, wij als ouders zijn echter wel supertrots op jullie , hoe jullie dit jaar als team gepresteerd hebben maar ook hoe jullie met elkaar zijn omgegaan. Ik hoop dat jullie ook volgend jaar de mogelijkheid krijgen om lekker met elkaar te blijven voetballen!