• De landelijke actie van de Rabobank “Rabo ClubSupport” gaat bijna weer van start. De Rabobank Zaanstreek heeft hiervoor een flink bedrag te verdelen ter beschikking voor de verenigingen, waarbij het geld wordt verdeeld op basis van stemmen.

  Uw stem is dus geld waard en SVA hoopt dat u uw stem uitbrengt op onze vereniging.

  Hoe meer stemmen hoe meer geld voor SVA!

   

  Bestedingsdoel

  Als SVA zijn wij een grootverbruiker van elektriciteit, bij ons wordt 7 dagen in de week gevoetbald. In de avonduren hebben wij de lichtmasten aan. In het kader van de duurzaamheid liggen er daarom tachtig zonnepanelen op onze kantine en kleedkamers. Toch zijn wij op zoek naar nog meer energiebesparing en willen dus graag ledverlichting. Dit kan toch wel 75% energie besparen en zo gaan wij steeds meer naar een CO2-neutrale vereniging.

  Vorig jaar is er met 332 stemmen, 3930 euro opgehaald voor SVA. 

  Leden van de Rabobank kunnen vanaf 4 oktober stemmen, direct in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport. Ben je wel klant van de Rabobank maar nog geen lid, dan kan je kosteloos het lidmaatschap aanvragen via de website van de Rabobank of via de App van de Rabobank.

  Je kunt meerdere stemmen uitbrengen en denk hierbij ook eens aan ijsclub Assendelft, kortebaandraverij Assendelft of de scouting Assendelft! Ook zij zullen erg blij zijn met jouw steun.