• Na 2 weekenden rust, mogen onze toppers weer aantreden. We beginnen de 2de fase tegen een oude bekende; Purmersteijn. Helaas werkt het weer vandaag niet helemaal mee dus parapluutjes bij de hand voor het publiek. Vandaag is Sebastiaan niet aanwezig, we hebben Riff bereidt gevonden om mee te doen.
  De eerst grote kans is voor Sva en de 2de kans is raak; 0-1 door Robin. Alle koppies staan de goede kant op en soms is het nog even zoeken maar het klopt allemaal.
  Sva houd de druk er goed op. Op een mooie bal van Huug scoort Robin de 0-2.
  Onze verdediging, onderleiding van Hugo en Noor, staat weer als een huis en Purmersteijn komt er niet doorheen.
  De eerste echte aanval van Purmersteijn is helaas meteen raak en dan is het 1-2. Door een knappe aanval van Huug, via Robin is daar de 1-3 van de voet van Dylan.
  1-3 is aan ook de ruststand. Even beetje limonade en de tactiek nog even een keer doornemen.
  Wanneer iedereen klaar is, beginnen ze weer met goede moed aan de 2de helft.
  De allereerste aanval van SVA is meteen een goal van Dylan 1-4. Huug probeert het van afstand maar deze aanval beland hard op de lat. Daar is Purmersteijn met een aanval en het wordt 2-4.
  SVA voert de druk nog even verder op en dit resulteerd in een doelpunten regen in het laatste gedeelte van de 2de helft. Robin scoort er nog 2, Dylan 1, Huug 1, onze invaller Riff weet nog 2 doelpunten op zijn naam te zetten en de laatste was voor Hugo. Eindstand 2-11.
  Na de nederlaag van de vorige keer hadden deze toppers nog wat recht te zetten.......nou dat is meer dan gelukt.
  Riff bedankt voor het invallen!
  We hebben weer van jullie genoten

  Groeten
  Carla