• Het beloofd weer een prachtig weekend te worden, ons feest ter gelegenheid van SVA 90 jaar. 15 juli 1932 is onze club officieel opgericht maar daarvoor was er ook al een voetbalclub als de officiële voorganger van SVA. Deze club heette Velocitas en heeft zo’n 10 jaar bestaan. 

  90 jaar dus! En dat gaan we weer op ouderwetse wijze vieren. Er komt een grote feesttent op de parkeerplaats te staan welke het gehele weekend het middelpunt zal zijn van onze festiviteiten. 

  Het programma begint enige vorm te krijgen maar is nog wel onder voorbehoud. Ook de situatie rondom corona kan de zaak nog verstoren. We zien het wel.

  Om te beginnen moet worden vermeld dat SVA op donderdag Hemelvaart en de woensdagavond vooraf, samen zal werken met het wielercomité IJsselmeerronde Assendelft. Het zou vorig jaar in 2020 al zo zijn geweest dat de 50e IJsselmeerronde zou zijn verreden door zo’n 50-tal wielrenners uit Assendelft en omstreken. Dit is een jaarlijks evenement wat in 2020 voor de 50e keer en ook laatste keer zou zijn gehouden. Het zou een knallende afsluiting wordt in Het Wapen van Assendelft. Tja, dat is niet meer mogelijk dus wordt er uitgeweken naar SVA en combineren we gewoon ons feest. Samen staan we sterk! 

  Programma in hoofdlijnen: 

  • Woensdag 25 mei overdag: feesttent wordt geplaatst met hulp van SVA
  • Woensdagavond 25 mei: vertrek wielrenners IJsselmeerronde
  • Donderdagmiddag en avond 26 mei: intocht IJsselmeerronde en feest met DJ. Eventueel overdag nog een jeugdprogramma
  • Vrijdag 27 mei vanaf 17:00 uur Bedrijvenvoetbaltoernooi en in de middag vanaf 15:00 uur een gezellige borrel voor de maandagochtend- en donderdagochtend onderhoudsploegen en genodigden. ’S Avonds feestavond met DJ en zanger
  • Zaterdag 28 mei overdag grootse Kidscampsdag en in de ochtend mini-Championleague (onder voorbehoud). Zaterdagavond feestavond met de Assendelftse band Nightfall (met zangeres)
  • Zondag 29 mei Familiedag, Jeugd-Penaltybokaal en om 14:00 uur SVA 1 - Meervogels 1 (laatste competitiewedstrijd SVA 1)
  • Maandag 30 mei afbouw tent en feestterrein