• Het jaar 2022 staat bij SVA ook weer bol van de activiteiten, allemaal georganiseerd door de dynamische Club van 50. Natuurlijk kan corona de boel nog ontregelen maar we presenteren toch ons programma. Ontwikkelingen houden we uiteraard in de gaten en we anticiperen daarop. Hieronder ons programma:

  Zaterdag 22 januari of zaterdag 19 maart (indien 22 januari vanwege corona niet lukt): SVA Darttoernooi

  18:30 vrije inloop, 19:00 starten

  Vrijdag 28 januari: Klaverjassen met tombola

  Inschrijving per koppel via de website (volgt)

  Vrijdag 4 maart: nieuwe datum pubquiz

  Ieder team wat zich had ingeschreven voor de gecancelde quiz gaat een mail krijgen om zich voor deze editie in te schrijven. Hen wordt ook gevraagd zich af te melden als ze niet kunnen. Er is reeds een reservelijstje die vervolgens aan de beurt komt. Als er dan nog open plekken zijn wordt de inschrijving weer geopend. 

  Zaterdag 26 maart: SVA KAN ZINGEN!!

  Dit is een nieuw concept wat we gaan doen. Iedereen die bij SVA kan zingen of denkt dat te kunnen wordt van harte uitgenodigd om dit op deze avond te komen doen. Van oud tot jong, iedereen is welkom! Er staat een podium klaar en een geluidsinstallatie. Vooraf wel inschrijven en aangeven wat je wilt gaan zingen. Dit kan door een mail te sturen naar clubvan50@sva-assendelft.nl of jezelf te melden bij 1 van de leden van de Club van 50. 

  Vrijdag 15 april SVA Wijnproeverij

  Een gezellige verenigingsavond voor iedereen die van wijn houdt. Weer eens wat anders dan voetbal en ook om de onderlinge band te versterken.  

  25 mei - 29 mei: SVA 90 jaar, jubileumweekend

  Hierover in dit apart item meer informatie.