• Afgelopen week hebben alle SVA-jeugdleden een email ontvangen met daarin een uitnodiging om gebruik te gaan maken van de thuis-train modules die SVA in deze voetballloze tijden toch aanbiedt. De tekst van de mial staat hieronder. Mocht iemand dit lezen en willen meedenken of doen... laat dit onze hoofdtrainer Joeri Houniet weten: joerihouniet@hotmail.com
   
  Beste SVA-er,
   
  Hopelijk gaat alles naar omstandigheden goed met jou en jouw familie. Zoals iedereen ongetwijfeld heeft gelezen is het voetbalseizoen helaas ten einde en worden de competities niet uitgespeeld. Ook is het door alle maatregelen van de overheid voorlopig niet mogelijk om te trainen bij SVA. Om deze voetbal-loze periode toch door te komen, willen wij wekelijks trainingen gaan rondsturen die alle SVA-ers thuis uit kunnen voeren. Voor deze trainingen maken we een schifting tussen de onderbouw (t/m O13) en de bovenbouw (vanaf O14). Deze trainingen worden als video’s verspreid via YouTube en Instagram aan alle leden van SVA.
   
  Je kunt de training (of een deel) filmen en deze opsturen naar jouw trainer. Hij of zij zal jou vervolgens helpen en van tips voorzien. Daarnaast kun je natuurlijk ook jouw medespelers uitdagen met deze (of andere) oefeningen en challenges!
   
  De eerste trainingen kun je via het Instagram account @svatraintthuis vinden. Volg dit account om op de hoogte te blijven en stuur jouw video’s in om op onze pagina te komen. Deze pagina is exclusief toegankelijk voor leden van SVA. Daarnaast zijn de eerste trainingen ook via de onderstaande YouTube link te bekijken.
   
  Onderbouw training: https://youtu.be/EPA1DtD9C4w
   
  Bovenbouw training: https://youtu.be/fqiF7xYedq0
   
  Ga dus snel aan de slag met de thuis trainingen en laat jouw trainer en andere SVA-ers zien hoe goed jij bezig bent. Houdt hierbij ten alle tijden rekening met de gezondheidsrichtlijnen.
   
  Namens SVA,
   
  Joeri Houniet, Misha Salden en Sander Veraart