• SVA JO11-3 – Blauw-Wit (W) JO11-1
  Na de nederlaag van vorige week waren de mannen gebrand op een goed resultaat. Dit moest dan gebeuren tegen de mannen en dames uit West-Knollendam. Om 11.00 floot de scheidsrechter voor het begin van de wedstrijd. We startten met Twan op doel, daarvoor Tobias en Alex, op het middenveld Dave, Gijs J en Mark, voorin Boy en Nassim. In de wissel hadden we Ilya en Gijs H. Tom was helaas geblesseerd, maar was er wel om zijn vrienden aan te moedigen. Blauw-wit schoot uit de startblokken, voordat we met onze ogen konden knipperen, lag de bal al achter Twan, 0-1. Dat beloofde een zware pot te worden, maar niets was minder waar. Na de wake-up call van de Knollendammers, was het een one-team show. SVA was heer en meester! De ene leuke en goede aktie volgden elkaar op. Er werd super overgespeeld. En zo hadden we binnen 10 minuten de achterstand omgebogen in een 4-1 voorsprong (4 keer Nassim). De mannen bleven geconcentreerd. Tobias en Alex gaven de spaarzaam doorkomende tegenstander geen schijn van kans en veroverde alle ballen. Met telkens een goed vervolg. Gijs J, die a la Frenkie, het spel verdeelde zag Mark vrij staan. Op zijn beurt hield ook hij het overzicht, waarna Ilya vernietigend uithaalde, 5-1. Een goed blok van Gijs H en een dito bal op Nassim zorgde voor de 6-1. Een snelle voorzetting van Twan, zorgde er voor dat Dave vrij spel had, die gaf een bekeken bal op de goed vrijgelopen Boy! Boy stond er goed voor, maar zag dat Ilya er nog beter voor stond. En weer poeierde Ilya de bal erin, 7-1.
  RUST. Nou, Paul en ik waren dik tevreden. De grote voorsprong deed jullie zichtbaar goed. En wat we helemaal goed ging, was dat we telkens de bal probeerden over te spelen. Dat kan wel eens fout gaan, maar dat geeft niet. Gewoon lekker doorgaan!
  De tweede helft was precies een kopie van de eerste helft! Een veel sterker SVA, met een onstilbare honger naar meer goals. De tegenstander werd in balbezit fel opgejaagd, zodat we binnen no-time weer de bal hadden. Dave maakte de 8-1 met een sterke individuele aktie. De 9-1 was er eentje uit het boekje. Twan die de bal goed uittrapte, Mark die goed anticipeerde op de rare stuiter, had een vrije doortocht op de keeper. En wat bleef jij uiterts koel Mark, top gedaan. We bleven lopen op elke bal. Een harde pegel van Tobias op de lat. Nou, die lat trilde een half uur later nog.
  Weer een leuke aanval. Dave en Gijs J die lekker aan het tikken waren, zagen Nassim vrijlopen. Nassim hield mooi het overzicht en gaf Mark een niet te missen kans, 10-1. Bij de volgende aanval was het Tobias die Gijs H aanspeelde, die gaf vervolgens - op zijn naamgenoot - een mooie bal. En zo’n kans moet je Gijs J natuurlijk niet geven, 11-1. Ook Boy wilde natuurlijk op het scoreboard komen. Na een paar keer net niet, was het dan toch de 12-1 die op zijn naam kwam. De laatste goal kwam op naam van Dave, die een goedgetimede pass van Alex mooi afrondde, 13-1
  Mannen, ik geef jullie allemaal een dikke 10. Het is dat Louis van Gaal al zijn selectie bekend heeft gemaakt, want anders had hij jullie alle tien meegenomen. Ga zo door! Het passen ging vandaag heel goed, waardoor we het ons zoveel makkelijker maken! Mijn complimenten.
  Erik Huijgen