• De mannen van sva hadden er zin in vandaag. Ze begonnen gefocust aan de eerste wedstrijd tegen KFC en waren een maatje te groot. Berkay was lekker op dreef voor SVA. De tweede wedstrijd was tegen Sporting en dat waren toch ook wel wat grotere mannen dan van KFC. Aan beide kanten kansen om te scoren, maar door goed keeperswerk aan beide kanten bleef het 0-0. En dus moest er gewonnen worden van Hercules om 1ste te worden en door te gaan naar de finale. Het overwicht was er aan SVA kant met veel kansen voor Melle, maar het geluk ontbrak net een beetje om een flinke score neer te zetten. Rond de 9de minuut schoot Berkay een bal vanaf de zijlijn richting doel en viel zomaar in het netje en dus die gewilde voorsprong voor SVA. Nog geen minuut later was het Melle die met een goed schot het netje deed bollen bij de tegenstandersā€¦ hoppa 2-0 en dat was ook gelijk de eindstand.

De toppers eerste in de poule jo7 en hebben een super toffe medaille gekregen. Aanstaande zaterdag spelen ze om 15:00 de finale tegen VVA.. een heuse derby dus.

Het winnen is super leuk, maar we hebben ook veel goeie dingen gezien. Er werd goed verdedigd, er werd goed gekeept door beide keepers en de aanvallers konden elkaar met regelmaat vinden qua overspelen. Doe daar een super inzet bij en je hebt toppers!