• Vanwege de goede prestaties in de competitie ontving SVA MO11-1 van de KNVB in januari een wildcard om op 1 juni te strijden voor het Nederlands kampioenschap voor MO11-1 teams in Den Bosch.
  Al maanden konden de meiden dus uitkijken naar deze unieke ervaring.
  Het toernooi werd gehouden bij gastclub FC Engelen in Den Bosch met tien deelnemende ploegen.
  Om 10:30uur werd het toernooi geopend met een openingsceremonie waarbij alle teams werden voorgesteld en zelfs het volkslied werd afgespeeld.
   
  Poulefase:
  SVA werd in een poule ingedeeld met OSC uit Oosterhout, DSO uit Zoetermeer en De Braak uit Helmond. De wedstrijden duurden 2x11 minuten.
  De eerste wedstrijd tegen een sterke tegenstander OSC ging gelijk op. Er werd gestreden. Beide teams gaven elkaar weinig ruimte en kregen daardoor weinig kansen.
  De wedstrijd eindigde dan ook in een 0-0 gelijkspel.
  In de tweede wedstrijd moesten de meiden het opnemen tegen DSO. DSO speelt in de competitie tegen de jongens in de onder 12 competitie.
  Het werd een fysieke wedstrijd met meerdere blessuregevallen. SVA kwam 2-0 achter, maar wist zich knap terug te vechten tot een 2-2 gelijkspel.
  Om door te gaan naar de halve finale moest er in de 3e poulewedstrijd tegen De Braak uit Helmond het liefst met een grote uitslag gewonnen worden.
  SVA was in deze wedstrijd een stuk beter als De Braak. De wedstrijd werd dan overtuigend met 3-0 gewonnen.
   
  Halve finale:
  Door de twee gelijke spelen en overwinning wist SVA zich als beste nummer 2 te plaatsen bij de beste 4 ploegen en gingen ze door naar de halve finale.
  In de halve finale mochten de meiden het nogmaals opnemen tegen DSO uit Zoetermeer.
  Net als in de poulewedstrijd werd het een echte vechtwedstrijd. De wedstrijd leek eerst op strafschoppen uit te draaien. De meiden hebben keihard gewerkt, maar uiteindelijk was DSO iets gelukkiger in de afronding en werd de wedstrijd met 1-0 verloren.
  DSO wist daarna in de finale met 3-0 te winnen en werd daarmee Nederlands kampioen.
   
  3e/4e plaats:
  Voor de 3e en 4e plaats mocht SVA het opnemen tegen BWO uit Hengelo.
  SVA speelde erg goed en stond met de rust al op een 2-0 voorsprong. Toch kwam BWO nog op 2-1 en werd het nog even heel spannend.
  Vlak voor tijd wist SVA echter de beslissende 3-1 te maken en was de 3e plaats een feit.
  Een topprestatie van het team waarop we trots zijn en daarnaast een hele mooie ervaring voor de meiden.
  Het toernooi werd uiteindelijk afgesloten met de prijsuitreiking waar de schalen en medailles in ontvangst genomen werden.