• Natuurlijk bij iedere thuiswedstrijd gaan wij eerst met z’n allen in de bestuurskamer zitten onder het genot van een broodje. Tijdens dit samen zijn wordt de wedstrijd besproken en ook vandaag was er weer een speler die te laat was. De opstelling voor deze dag kan dan weer omgegooid worden net als voor Het Vlaggenschip. De persoon in kwestie zou namelijk ook bij het Vlaggenschip spelen. Gelukkig is de selectie groot genoeg om dan een ander naar Joeri te sturen. Mike van de Staak was ook weer van de partij om ons te steunen deze dag.
  Voorafgaand aan de warming up mocht ondergetekende als verzorger van SVA2 ook nog in actie komen om spelers zo optimaal mogelijk in de wei te kunnen laten verschijnen.
  De opstelling was als volgt. Niels op doel. In de achterhoede stonden Stijn, Rens, Martijn en Jesse opgesteld. Het middenveld werd bemand door Jacub, Stakie en Sonny. In de voorhoede waren Danny, Luuk en Robert te vinden. Bankzitters waren Chiel, Ties, Dave, Maik en Simon (hij werd later ingevlogen omdat hij in het 3de speelde). Grensrechter Dennis en de trainers Kadir en René waren ook weer van de partij.
  Als scheidsrechter was Sven bereid gevonden om deze match te leiden, want het bleek dat de officiële eerste scheidsrechter zich had afgemeld en dat was vergeten te melden aan de staf van SVA2. Gelukkig konden wij in dit geval terugvallen op de diensten van Sven.
  De wedstrijd ging ietwat later van start omdat er wat problemen met de pasjes waren, maar 10 minuten later konden wij dan eindelijk van start. Sonny wist de score te openen voor ons. De 2de kon ook al achter zijn naam genoteerd worden. De 3de was een pegel die niet stoppen voor een keeper. Toch was er een moment dat onze tegenstander voor het doel van Niels konden komen en die kans werd dan ook volop benut en zo kon het gebeuren dat de stand bij rust 3-1 zijn. Op naar de thee en de peptalk in de kleedkamer.
  In de 2de helft kreeg SVA een penalty toegewezen en langs de lijn hielden wij ons hart vast. René bleef in eerste instantie naar de speler kijken die de penalty mocht nemen. Wij langs de lijn hebben René toch vriendelijk verzocht om zoals gebruikelijk zich om te draaien en niet naar Luuk te kijken als hij de penalty ging nemen. Dat brengt vast pech. Luuk schoot raak en wij konden weer opgelucht ademhalen. De 5de treffer was ook weer voor Luuk. Na een fantastische assist van Maik wist Danny het net te vinden. Dit smaakte naar meer en Danny pikte nog een goaltje mee. Simon mocht ook nog even de wei in en het was natuurlijk fijn om te zien dat ook Simon nog een duit in het spreekwoordelijke zakje kon doen. De achtste treffer was een feit. Stakie wist ook nog op fabuleuze wijze zijn moment of fame te pakken. Wat een prachtig schot op doel en dan nog scoren ook. De laatste treffer mocht achter de naam van Luuk geschreven worden. Zo kon het gebeuren dat SVA2 goede zaken had gedaan op deze zondagochtend. Bij een stand van 10-1 mochten de mannen het veld verlaten. Gezegd dient te worden dat de spelers van De Meteoor heel sportief bleven ondanks de enorme achterstand waar zij tegenaan keken.
  Gezien het feit dat wij nog op zoek waren naar een elftalleider kunnen wij iedereen melden dat vanaf vandaag Robert Kramer toegevoegd gaat worden aan de staf van SVA2. Robert welkom in de groep en heel veel succes toegewenst.
  Volgende week spelen wij tegen uit tegen RCZ. Mannen tot dan.

  Groetjes van Gitta Beerepoot