• Voorafgaand aan de wedstrijd weer gezamenlijk ontbijten en tegelijkertijd vindt de wedstrijdbespreking plaats. Het was voor de leiding even improviseren aangezien er spelers waren met afbericht en spelers geblesseerd plus Sonny die naar het Vlaggenschip mocht omdat daar ook wat problemen waren qua personele bezetting. Dan blijkt de functie een brede selectie waarvan de afgelopen weken de trainingsopkomst spectaculair hoog was en dan kan er makkelijk geschoven worden omdat iedereen weet wat er gedaan dient te worden.
    De spelers die bij SVA2 acte de préséance konden geven waren Niels, Dave, Kjell, Rens, Jesse, Stijn, Jacub (terug van een blessure), Stakie, Mats M., Maik, Ties, Luuk, Chris en Neville. Geblesseerd zijn Danny en Martijn. Trainers Kadir en René ook weer van de partij net als elftalleider Robert Kramer en vaste grensrechter Dennis (op zijn trouwdag notabene) plus ondergetekende.
    De wedstrijd ging van start tegen een verzwakt RCZ, want die konden met moeite een team op de been krijgen. De coach was mee en daar hield het verder mee op, zelfs geen grensrechter. Hoe moet je je als coach dan voelen, ik zou niet met hem willen ruilen. Ook al waren de spelers van SVA erop gewezen dat wij onze tegenstander nooit moeten onderschatten was dit vandaag een understatement. Binnen de kortste keren keek onze tegenstander tegen een behoorlijke achterstand aan en was het bij rust al 11-0. Mannen wij snappen allemaal dat zoiets supergrappig is en dat je dan in het veld gaat lopen lachen om de tegenstander en zelfs daar had onze tegenstander nog begrip voor en dat siert RCZ dan beslist. Het had ook een schoppartij kunnen worden uit frustratie om dat gelach. Laat ik verder kort zijn over de wedstrijd. Deze werd beslist bij een stand van 20-0 en nu maar weer vooruitkijken naar de wedstrijd van komende zondag tegen Meteoor te Amsterdam. Jullie moeten het dan zonder René en ondergetekende doen, maar voordat jullie afreizen naar Amsterdam kom ik zeker nog even naar de Kaaykhoeve om wat spelers die dat nodig hebben te verzorgen.

    Groeten van Gitta Beerepoot