• Niemand te laat vandaag en daar zijn wij de wisseling van zomer- naar wintertijd dankbaar voor. Wel was een speler even vergeten dat hij een weekendje uit had, echt een mannendingetje zal ik maar zeggen. Wij waren in de gelukkige omstandigheid dat wij voor broodjes voor dit team konden verzorgen omdat onze klus op de camping meezat. Op naar de wedstrijdbespreking van de trainers Kadir en René. Tijdens de wedstrijdbespreking werd wel door Niels, namens de spelersraad, gemeld dat als er spelers zijn die niet met het komende trainingskamp (7 t/m 9 januari a.s. te Groningen) meegaan dit willen melden bij Niels of Maikel Waij. Na de bespreking kon ondergetekende aan de gang om een paar spelers te tapen voor de wedstrijd.
  Tijdens het warmlopen kwam de scheidsrechter naar de verzorgster/verslaggeefster toe met de vraag hoe het kon dat ik wel ontvangst had op het complex en hij niet. De bestuursdienst werd ingeschakeld want anders hadden wij een probleem gehad om de wedstrijd te starten en achteraf had ik daar best wel spijt van.
  De opstelling was als volgt. Niels op doel. Achterin stonden Dave (eindelijk voor hem en hij moest onmiddellijk zijn ouders informeren want hij was zijn slidingbroek vergeten), Chiel, Rens en Martijn opgesteld. Op het middenveld waren Sonny, Jacub en Stakie te vinden. Voorin stonden Danny, Leon en Robert opgesteld. Bankzitters waren Maik, Joep, Stef (broer van Rens), Stijn en Jesse. Van Jesse dient wel gezegd te worden dat hij net uit de nachtdienst kwam en gezien de wisseling van zomer- naar wintertijd was het best zwaar geweest. Hij kreeg dan ook respijt wat betreft het verzamelen rond 9.45 uur. Jesse, grote klasse man. Grensrechter Dennis was ook van de partij en leider van dit team Robert had eerder gemaakte afspraken en moest helaas elders zijn.
  De wedstrijd ging van start en al heel rap was het Leon die de score wist te openen. Jacub wist al heel snel de 2de treffer achter zijn naam te laten noteren. Dit was ook de stand bij rust. Wel dient even gemeld te worden dat ondergetekende van de scheidsrechter te horen kreeg dat ik niet bij iedere blessure het veld in mocht rennen. Hij zou aangeven wanneer ik “welkom” was. Als je dan 3x te maken krijgt met een blessure aan het hoofd word ik wel wild. De scheidsrechter stond mij zelfs te vertellen dat ik op een bepaald moment de speler niet mocht aanraken. Wel verdomme denk ik dan. Ik ben al ruim 12 jaar EHBO-er en ook bij evenementen, zal ik zoiets dan niet weten, zie ik er dan zo dom uit. Vast wel anders zegt hij dat niet. In de 2de helft had Jacub ook een blessure aan het hoofd en spuugde bloed uit, ik stond te wachten op het sein dat ik het veld in mocht komen en dat bleef uit. Niels, als aanvoerder, gaf dit aan bij de scheidsrechter en dat het om een blessure aan het hoofd ging en kreeg te horen dat deze man dat hij zijn eigen regels wel bepaalde. Gevolg was dat de moeder van Jacub in paniek het veld inrende om haar zoon te gaan verzorgen. Scheidsrechter dank u wel voor uw kordate handelen. Martijn werd in de 2de helft naar voren gestuurd door de nieuwe invaller die op zijn oude stek moest gaan voetballen. Dit resulteerde wel in een doelpunt. De 4de goal was prachtig om te zien. Stef van L. gaf de bal af aan Maik en Maik wist deze voorzet te verzilveren in de laatste goal voor ons. Een prachtig resultaat mannen en wij zijn allemaal heel trots op jullie.
  Volgend weekend spelen wij uit tegen Volendam. René en ondergetekende hebben allebei onze roots daar liggen. Houdt er rekening mee dat Volendam de “toverdoos” kan gaan opentrekken.
  Tot volgend weekend.

  Groeten van Gitta Beerepoot-Schilder