• Vandaag de eerste wedstrijd van de competitie voor SVA3. Het nieuwe selectieteam bij SVA dat onder leiding van René Beerepoot staat. Hij wordt bijgestaan door Robert Kramer (elftalleider), Dennis van de Staak (grensrechter) en ondergetekende. Voorafgaand aan de wedstrijd werd een gezamenlijk ontbijt genuttigd en meteen daaraan gekoppeld een wedstrijdbespreking. Na de wedstrijdbespreking gingen wij aan de bak om ons klaar te stomen voor de wedstrijd tegen Hercules.
  De opstelling was als volgt. Tristan op doel. In de achterhoede waren Jesse, Lars, Matthijs en Chris te vinden. Op het middenveld stonden Leon, Coen en Mats H. Voorin waren Mitchell, Ties en Nevil te vinden. De mannen die de bank vandaag mochten warm houden zijn Tijme en Kjell.
  De scheidsrechter floot af om te starten en al heel rap kwam SVA op voorsprong……, althans dat dachten wij. De goal werd afgekeurd. Diverse kansen op de goal volgden, maar wij wisten de kruising niet te vinden en dan heb je op zo’n moment ook geen foto van een knappe vrouw om in het doel te hangen. Het was zo jammer en Hercules wist dat beter uit te spelen 4 kansen voor doel en drie keer raak. Ondanks de 0-3 achterstand bleven wij godzijdank voetballen en vlak voor rust kreeg SVA een penalty toegekend, die door Leon vakkundig ingeschoten werd en de keeper kon de bal uit het net gaan grabbelen. Bij een stand van 1-3 mochten de mannen richting de kleedkamer voor een bakje thee.
  Na de rust kwam Tijme in het veld voor Nevil. Het werd spannend en gelukkig gingen de koppies niet naar beneden en werd voor elke meter geknokt. Dat maakte het voor de mensen langs de lijn toch de moeite waard om naar te blijven kijken. Ons geduld werd beloond door een goal van Mitchell. 2.-3. Het bleef al die tijd enorm spannend, zouden wij de stand toch nog gelijk weten te trekken? Mannen, René en de rest van de staf zijn trots op jullie en jullie manier van voetballen vandaag. Natuurlijk worden er af en toe foutjes gemaakt en het is al helemaal bijzonder als een speler zelf al zegt dat hij niet “de sterren van de hemel” speelde vandaag.
  Al met al kunnen wij concluderen dat wij ondanks het verlies hebben staan glimmen van trots en voetbaltechnisch is er niets mis met ons alleen nu de afronding nog.
  Volgende week een vrije ronde die door ondergetekende volop benut wordt door 1 dag op cursus te gaan om mij nog weer wat verder te ontwikkelen in de verzorging van SVA3 en af en toe SVA2.
  Tot dan.

  Groetjes Gitta Beerepoot