• De laatste thuiswedstrijd dit seizoen van deze groep. Gelukkig voor de groep waren wij aanwezig.
    Afgelopen donderdag waren er wel 7 spelers aanwezig op de training omdat er spelers waren die naar de huldiging van AJAX gingen in Amsterdam. Verder bleek er een speler geblesseerd te zijn, maar was vergeten om naar de fysio te gaan. Mannen, onthoud nou 1 ding. Bij blessureleed is het wijs en raadzaam om deze mensen te benaderen. De dame van Sminia zit niet voor niets op jullie te wachten. Komende dinsdag zit zij er nog tot 19.00 uur om naar jullie blessures te kijken en advies te geven hoe verder te handelen. Doe dat dan ook!
    De verslaggeefster kwam weer op het juiste moment aan, vlak voor aanvang van de wedstrijd.
    De opstelling was als volgt. Jari op doel. In de achterhoede stonden Matt, Mats, Martijn en Mats opgesteld. Lekker makkelijk de 4M’s op het zo maar even te zeggen. Op het middenveld waren Sonny, Jens en Jacub te vinden en in de voorhoede waren Henry, Danny en Ruben present. Wissel was Dave. Dave? Jawel ook hij kan wel eens wissel komen te staan en dat heeft nergens mee te maken. Iedereen komt hier wel eens mee aan de beurt en dus ook Dave. Voor een oplettende lezer was het een bijzondere opstelling. Als ondergetekende word ik hier dan wel eens mee geconfronteerd en kom lekker later dan kan ik niets verraden. Als assistent van de scheidsrechter was de vader van Rens present en dat terwijl Rens geblesseerd langs de lijn zijn team zat aan te moedigen. De wedstrijd ging van start en binnen de kortste keren wist Henry de bal de netten in te jagen. De 1-0 was een feit. Al heel snel wist ook Danny de bal achter de keeper van Aalsmeer te parkeren. Wat zou hier vandaag gebeuren. Zouden wij met dubbele cijfers van het veld gaan. Wie zal het zeggen. SVA was heer en meester op het veld in deze fase van de wedstrijd. Er werd nogmaals gescoord door Danny en Dave zat overduidelijk te balen langs de lijn. Aalsmeer liet het er niet bij zitten en wisten zich te herpakken en wisten de stand naar 3-2 te tillen. Heel knap van deze ploeg. Dit was de stand bij de rust en konden de mannen richting kleedkamer voor een bakje limonade. Ondertussen maakte ik als verslaggeefster in de rust kennis met de oma van Danny. Ik kon haar vertellen dat haar kleinzoon al 2x had gescoord.. Tevens leerde ik de moeders van Danny, Sonny en Henry kennen. De moeders van Mats H., Jens, Rens en Matt ken ik inmiddels ook. Toch heel bijzonder, iedere keer weer.
    Na de rust mochten de mannen weer aan de bak. Dave mocht nu eindelijk zijn opwachting maken in de wei. Danny wist zijn 3de goal te maken in deze wedstrijd en Jens viel geblesseerd uit. Het bleef spannend want het leek wel of wij onze tegenstander te vriend wilde houden door af te stevenen op een gelijkspel of misschien wel een nederlaag. Navraag bij mijn maatje leerde mij dat hij niet te spreken was over deze wedstrijd. Oei, wat ben ik blij dat ik geen training krijg van hem. Volgende week spelen jullie in Schagen. Dan zijn wij weer van de partij en daarna gaat alles in de mottenballen en wachten dan af wat het nieuwe seizoen gaat brengen.

    Groeten van Gitta Beerepoot