• Zaterdagochtend 09:30 uur en het zonnetje schijnt heerlijk! Onze toppers, bestaande uit: Hugo, Huug, Stijn, Noor, Sebastiaan, Robin en Dylan,  staan weer klaar om af te trappen. Vandaag staan we tegenover de jongens van ZCFC.
  Zcfc gaat voorvaardig van start en al snel staan we 0-1 achter. SVA voert meteen de druk iets meer op. Mooie bal van Noor naar voren waaruit bijna een doelpunt komt, helaas....en ja hoor daar is dan toch de 1-1 door Robin.
  Na een gemist schot van Dylan schiet Robin alsnog de 2-1 binnen. Sva begint de druk verder op te voeren en creëert steeds meer kansen. Na een goede actie van de verdediging onder leiding van Noor en Hugo schiet Huug de 3 -1 binnen. Time-out
  Schot op doel ZCFC gelukkig in het zijnet waardoor Stijn mag uitschieten. Helaas, na een flink gevecht is daar de 3-2 en niet lang daarna ook de 3-3. Kom op SVA koppies omhoog en pak het weer op. Opnieuw schot op doel van ZCFC maar daar is Stijn.
  RUST
  Eerste aanval na rust is van ZCFC maar goed verdedigd door Stijn en Hugo. 3-4 helaas, maar onze toppers geven niet zomaar op. Want kort na 3-4 is het alweer 4-4 door Huug. Schot van Sebastiaan gaat helaas naast maar vlak daarna vanuit een corner is daar de 5-4 van Huug en de 6-4 ook van Huug. Time-out
  Na de time-out gaan onze toppers wederom volle bak aan de slag en daar is de 7-5 wederom vanuit een corner door Huug. Mooie redding van Stijn waardoor er niet gescoord wordt. Na een goede uitgespeelde actie is het 8-5 door Robin. Mooie bal van Huug op Dylan maar helaas krijgt hij de bal niet in het doel.  Daar is de 9-5 door Sebastiaan, nu gaat het ineens toch hard. Mooie redding van Stijn dus ZCFC komt niet dichterbij. Helaas op de valreep scoort ZCFC nog de 9-6 en dit is dan ook de eindstand.

  Jeetje toppers wat hebben jullie hard gevochten vandaag en wat is deze overwinning verdient.......nu even 2 weken geen voetbal maar daarna weer verder zoals vandaag! Wat zijn we trots op jullie!!


  Carla (moeder Dylan)