• Na de zwaar bevochten overwinning van vorige week thuis tegen ZCFC (5-4) mogen we vandaag in de ietwat vroege ochtend afreizen naar het beroemdste Vissersdorp van Nederland. En nee, niet om een vissie te halen op de dijk of om ons te hijsen in de bekende klederdracht maar om een lekker potje voetbal te spelen tegen RKAV Volendam JO10-2. Helaas zit het weer een beetje tegen maar dat mag zeker de pret niet drukken, aangezien dit voor nu even de laatste wedstrijd is die we mogen bekijken. Deze week staat ons sterrenteam onder de bezielende leiding van Tim, aangezien het vaste coach-duo deze week “schittert” van afwezigheid. (Niemand weet precies waar ze zijn maar wij hebben zo onze ideeën……….)

Aftrap is voor SVA maar het eerste goede schot van de wedstrijd is van Volendam, hard buitenkant paar…we zijn gewaarschuwd. Schot van afstand, 1-0 Volendam. Noor haalt bal gelukkig net  de 2de bal van de doellijn na in eerste instantie de redding van Stijn. SVA moet zich even herpakken en het veld neerzetten. Op dit moment staan we in ons achteruit en wordt er hard gevochten door Noor en Hugo in de verdediging. Aanvallen lukt nog niet helemaal. Na een aanvaring met de keeper moet Dylan even gewisseld worden voor Dex. Huug en Robin proberen een aanval op te zetten maar ze komen er nog niet doorheen helaas. Wow mooie redding van Stijn op een snoeihard schot! De eerste helft heeft nog niet gebracht wat we gehoopt hebben maar daar is het eerste echte aanval via Dylan welke een mooie bal geeft op Robin maar helaas……. Uit hoekschop een kopbal van Volendam 2-0. Daar is een schot van Huug maar helaas vol op de keeper. Goede kans voor Dex maar net geredt door de keeper. SVA begint iets meer in hun spel te komen en krijgt wat kansen. RUST

2de helft beginnen we met zonnetjes in onze rug. Hele mooie aanval van Volendam 3-0. SVA probeert het echt om de bal lijkt er echt niet in te mogen.  Volendam wordt echt sterker en het is 4-0. Mooie aanname en voorzet van Dex maar toch weer die keeper daar. Schot van Dylan hard op de keeper en ook de aanval van Robin strand. Volendam direct in de tegenaanval en BAM…. 5-0. Gelukkig geven jullie niet op en blijven vechten voor dat ene doelpunt. Stijn voorkomt met een goede redding het volgende tegendoelpunt. Nou de 6-0 en de 7-0 vallen nu wel heel erg snel na elkaar. Koppies omhoog toppers, ff volhouden de laatste minuten. De laatste aanvallen worden van beide kanten ingezet, de strijdlust is er nog niet uit. 8-0 vanuit een heel mooi afstandschot. Hard schot van Huug vol op de lat……….in de allerlaatste seconde wordt het zelfs nog 9-0.

Ja deze jongens waren echt een maatje te groot voor ons. Maar……wat hebben jullie gevochten!!!! Vanaf volgende week moeten jullie het weer even doen zonder alle aanmoedigingen vanaf de zijlijn, maar dat kunnen jullie ook.