• Hoe weet ik of mijn training doorgaat?

  De consul van SVA bepaalt of er een kunstgrasveld of grasveld (B-veld) voor wedstrijden is afgelast.

  • Indien er sneeuw op het veld ligt, is het niet toegestaan dit te betreden vanwege ijsvorming.
  • Het betreden van het veld tijdens opdooi (Indien er plassen op het veld staan is dit een aanduiding) is niet toegestaan.
  • Het is niet toegestaan sneeuw te verwijderen van het kunstgrasveld.
  • Indien de consul een veld heeft afgekeurd, is dit voor iedereen bindend. Het veld mag dan absoluut niet betreden worden.

  De eerste communicatie of een training wel of niet doorgaat verloopt via deze website. Op de HOME-pagina verschijnt in het overzicht een artikel met de betreffende informatie. 

 • Trainingen bij algehele afgelasting
  Bij algehele afgelasting op zaterdag, en onze velden zijn wel bespeelbaar, kan er gebruik gemaakt worden van de kunstgras velden. Dit kan middels het hier vermelde schema. Eerst zal de mini-Arena gebruikt gaan worden. Indien de groep te groot is of omdat de Technische Commissie jeugd andere activiteiten wil organiseren kan ook het A- of C-veld gebruikt worden. Dit zou ook voor oefenwedstrijden kunnen. 

  Trainen bij niet-algehele afgelasting
  Indien de wedstrijd van één of meer teams is afgelast maar er wordt bij SVA wel gevoetbald, dan kunnen betreffende teams gebruik maken van de mini-Arena. Dit kan nadat de mini’s gespeeld hebben. Het hier genoemde tijdsschema zal altijd als basis dienen.

  Let wel: afwijken van bovenstaande kan alleen na goedkeuring van de technische commissie.

   

 • Tijd (zaterdag) Categorie

  09.00-10.00 uur

  mini

  10.00-11.00 uur

  JO8-JO9

  11.00-12.00 uur

  JO10-JO11

  12.00-13.00 uur

  JO12-JO13

  13.00-14.00 uur

  meiden

  14.00-15.00 uur

  JO14-JO15

  15.00-16.00 uur

  JO16-JO17

  16.00-17.00 uur

  JO19

 • Bij algehele afgelasting op zondag maar onze velden zijn toch wel bespeelbaar, traint de selectie vanaf 11:00 uur op het A-veld.  SVA VR1 kan trainen vanaf 11:00 uur op het C-veld. Indien een oefenwedstrijd gewenst is, dient hierover overleg plaats te vinden met het seniorenbestuur. Overige senioren kunnen gebruik maken van het trainingsveld.

 • De foto hierboven is genomen ter hoogte van de Noorderweg op de Communicatieweg richting Heemskerk. Te zien is de kerk achter de bomen en een grote watervlakte richting de plek waar nu het SVA-complex ligt. Met de vlag wordt het gevaar van de ondergelopen Communicatieweg aangegeven.