• Net zoals de afgelopen twee seizoenen stond ook in het eerste weekend van januari het trainingskamp op het programma. Dit jaar was Doorwerth zo gastvrij om ons te ontvangen. Doorwerth ligt op 10 minuten van Arnhem af.

    Op donderdag 2 januari was de planning dat iedereen om 15.00 uur welkom was en kon inchecken in het hotel. Om 17.00 uur stond er een bosloop op de planning. Na de bosloop een gezamenlijk diner en aansluitend om 21.00 uur was er een pubquiz onder leiding van quizmasters Max en Maikel. De grote winnaars waren Stefan, Stef van Lieshout en Stef Boon Na de quiz kon iedereen zijn eigen gang gaan, wat eindigde voor de meeste in een avond Arnhem verkennen.

    Vrijdag om 09.00 uur iedereen aan het ontbijt en daarna om 10.00 uur een mountainbike parcour. De groep werd onderverdeeld in 3 groepen. De fanatiekelingen, de middel groep en een groep die het lekker rustig aan wouden doen. Ondergetekende was een tikkeltje overmoedig en heeft dit erg moeten bezuren door met de fanatiekelingen mee te gaan. Met elke groep ging een begeleider mee waardoor we allemaal om 12.00 uur weer veilig zijn aangekomen. Na de MTB-tour was er nog gelegenheid om een duik te nemen in het zwembad en stond er een broodlunch klaar in het hotel. Om 15.00 stond er een training op het programma bij de velden van VV DUNO. De geblesseerde spelers bleven achter in het hotel om de gym in te gaan. De training was rustig om het jaar goed te starten. Na de training kon iedereen genieten van een diner en stonden de taxi’s klaar om ons naar het bowlingcentrum te brengen. Aansluitend stappen in Arnhem en de wekker weer vroeg voor het ontbijt.

    Zaterdag zat (op vier mensen na) iedereen om 09.00 aan het ontbijt. Uiteindelijk waren de missende personen gevonden en die hebben hun ‘straf’ gehad, of gaan deze nog uitvoeren. Om 12.00 uur stond de wedstrijd bij OVC’85 op het programma. We zullen er maar niet te veel woorden aan vuil maken, behalve dat het scorend vermogen omhoog moet. De kansen krijgen we veelvoudig alleen maken we ze niet af (3x paal en 3x de lat). De wedstrijd eindigde in 2-2. De gehele zaterdagmiddag was voor ieder een eigen invulling. Om 19.00 stond de laatste gezamenlijke activiteit op het programma: een diner in MeeM. Na het diner was het trainingskamp afgesloten en iedereen ging zijn eigen gang in de stad. 

    Mannen, het was weer een geweldig weekend met zijn allen. Iedereen die mee was en zijn steentje heeft bijgedragen door de groep te vermaken, bedankt! We zijn ervan overtuigd dat het net als voorgaande jaren een positief effect heeft op de resultaten na de winterstop.

    Leider