• Hierbij presenteren wij een 3-tal vacatures die bij SVA dienen te worden ingevuld voor komend seizoen. Vind jij het leuk om iets voor onze vereniging te doen en betrokken te zijn bij de SVA-herenselectie, lees dan vooral de vacatures goed door. Je hoeft geen “bekende van de club” te zijn. Ook iemand die zelf, of wiens kind, pas bij SVA is komen te voetballen, is van harte welkom! Het spreekt voor zich dat degene die een functie gaat doen, geen verplichte kantinedienst meer hoeft in te vullen. 

   

  Beheerder (m/v) Wedstrijdkleding SVA 1

  Voor het nieuwe seizoen zijn we op zoek naar iemand die de wedstrijdkleding van SVA 1 beheert. De tas met de kleding staat bij jou thuis en jij bent degene die ervoor zorgt dat deze kleding schoon gewassen wordt en tevens wordt geïnspecteerd op beschadigingen. De tas met tenues zal rondom wedstrijden worden opgehaald bij jou thuis en na wedstrijden weer bij jou thuisgebracht worden. Deze wedstrijden zullen in het weekend plaatsvinden en incidenteel op doordeweekse dagen. Per wasbeurt wordt er uiteraard een vergoeding uitgekeerd.

  Voor meer informatie kun je contact opnemen met Pieter van der Hoorn via seniorenbestuur@sva-assendelft.nl

   

  Assistent Scheidsrechter SVA 1

  Voor het nieuwe seizoen 24/25 zijn we op zoek naar een assistent-scheidsrechter die de wedstrijden van SVA 1 wilt vlaggen. Deze functie combineer je samen met een andere assistent-scheidsrechter, waardoor je niet elk weekend hoeft te vlaggen. Binnen deze functie maak je onderdeel uit van de staf van de SVA-selectie en sta je op de wedstrijddagen dicht bij SVA 1! 

  Voor meer informatie kun je contact opnemen met Roel Betjes via seniorenbestuur@sva-assendelft.nl

   

  Assistent-trainer SVA 2

  SVA 2 is de afgelopen twee seizoenen twee keer kampioen worden, waardoor we nu op het hoogste niveau van Nederland actief zijn, de reserve Hoofdklasse! Dit talentvolle team is voor veel spelers een mooie laatste stap richting SVA 1. We zoeken voor de trainingsdagen (dinsdag/donderdag) en de wedstrijddag (zondag) een assistent-trainer die onze hoofdtrainer wil ondersteunen. In overleg is het ook mogelijk om bijvoorbeeld alleen de donderdag en zondag de hoofdtrainer te assisteren. Voor deze rol is het niet per se noodzakelijk om ervaring als trainer te hebben, indien je voldoende ervaring als speler meeneemt.

  Voor meer informatie kun je contact opnemen met Joeri Houniet via seniorenbestuur@sva-assendelft.nl