• Verslag SVA 123inkt toernooi Jo8 en Jo9 van 1 juni 2024

  Afgelopen weekend was het op zaterdagochtend al snel een drukte van belang. Het complex was aangekleed met banners en een puntenschietdoek van sponsor 123inkt en in de kantine stonden 60 bekers te blinken in het licht van de beamer. Op een groot doek werden de standen van 12 poules van 5 teams getoond. Op 6 kwart-veldjes werd in de ochtend en middag gespeeld.

  We begonnen de dag met lichte regen, maar al snel droogde het veld op en werd er sportief gestreden. Zonder scheidsrechter maar met een spelbegeleider werd de eindstand bepaald. En dat was soms nog niet eens makkelijk want in 20 minuten werd zelfs 15 keer gescoord door Odin Jo9-7.

  De beste prestatie op het toernooi werd geleverd door SVA Jo8-1. Dit team wist in de ochtend al vier wedstrijden te winnen. Maar zij speelden in de middag weer als invallend team bij de poule van SVA Jo9-4 en weer wisten zij alle wedstrijden te winnen. Een terechte kampioen!

  Verder was de keeper van SVA Jo9-7 degene die de meeste doelpunten om de oren kreeg. Maar ook hij was een kampioen, want hij kwam zelf de mooie beker voor de 5e plaats ophalen.

  Terugkijkend was het een mooi toernooi, dat door de toernooicommissie soepel overgedragen werd aan het kantineteam dat de nacompetitie van SVA 1 verzorgde. En ook dat liep positief af!

  SVA-toernooicommissie