• Zaterdag 26 Januari en we mogen gelukkig weer voetballen en..........met toeschouwers!
  De eerste tegenstander op eigen terrein is Purmersteijn. Het weer is redelijk met af en toe een zonnetje erbij, alleen de wind mag wel even uit.
  Om klokslag 10 uur starten onze toppers, bestaande uit: Sebastiaan, Huug, Hugo, Noor, Stijn, Robin, Dylan en als extra Kjeld.
  Op de mooie corner van Dylan schopt Robin de 1-0 binnen, goed begin! SVA heeft aardig de controle en maakt het de tegenstander lastig. Eerste goede schot van Purmersteijn word netjes gehouden door Stijn. Het tempo ligt van beide kanten hoog. Helaas daar is de gelijkmaker 1-1. Eerste schot van Kjeld beland helaas in de handen van de keeper. Het gaat over en weer en aan beide kanten zijn er wat kleine kansjes. Hugo gooit zich overal tussen dus zijn tegenstander heeft geen kans om uit te halen. Huug schiet op doel maar de keeper kaatst hem wel waarop Sebastiaan nog een kans krijgt maar ook deze wordt geblokt door de keeper.  Na heel hard werken is dan daar toch de 2-1 door Sebastiaan. Niet veel later een hard schot van Kjeld maar helaas beland deze vol op de lat. De 3-1 wordt gescoord door onze verdedigster Noor, nadat de bal uit de kluts perfect voor haar voeten  kwam. Op pass van Dylan naar Sebastiaan die hem op zijn beurt geeft aan Robin en die schiet de 4-1 binnen. Wat goed samen gespeeld zeg.
  Rust
  2de helft gaat lekker van start, druk wordt gelijk opgevoerd. Mooie voorzet vanuit een corner door Dylan, deze mist helaas net het hoofd van Sebastiaan die vrij voor het doel staat. Wat wordt er keihard gevochten voor elke bal en voor elkaar. Lijkt wel of het toegestroomde publiek jullie nog meer vleugels geeft vandaag.
  Aanval van Purmersteijn wordt netjes tegengehouden voor Stijn. Sebastiaan tekent vandaag voor de 5-1, netjes en beheerst over de grond in het hoekje.
  Mooie kans voor Hugo, maar helaas krijgt  hij net zijn voet niet tegen de bal. Daar is de 5-2. Het wordt een beetje rommeliger, dus moeten weer even herpakken.
  Er volgen gelukkig weer wat kansjes gecreëerd en het harde werken wordt beloond met de 6-2 op naam van Dylan. Purmersteijn probeert uit alle macht om toch nog dichterbij te komen maar dat laat SVA niet toe.
  De eindstand van deze mooie wedstrijd is 6-2!!!!

  Wat een genot was het weer om naar te kijken. Namens alle ouders, we zijn trots op jullie!

  Gr Carla