• Als schrijfster van een wedstrijdverslag wil je altijd leuke en positieve dingen melden en niet lopen zeiken over bepaalde zaken. Nou heb ik in mijn vorige verslag al iets gemeld over het uitlenen van spelers aan andere teams en nou maken wij als JO19-1 weer iets mee van die orde. Voor een oefenwedstrijd van SVA3 wordt zonder overleg gewoon buiten ons om een speler benaderd die dan een Seniorenteam wil helpen tijdens een oefenwedstrijd. Op zich geen probleem mee, totdat je een speler met een hamstringblessure terugkrijgt. Dan ontploft de verslaggeefster. Wat is er mis mee om te communiceren. Wij hebben het complex staan aan de Communicatieweg, een stille hint wellicht. Voor de goede orde vermeld ik het nummer van René maar even
    06-21587609. Ik heb geen zin om hier ieder wedstrijdverslag over te moeten schrijven.
    Nu dan over tot de orde van de dag. Zaterdag stond de eerste competitiewedstrijd voor ons op het programma en wel tegen WSV’30 uit Wormer. Op pad zonder de trainer maar met de invalkrachten Sebbe en Jorn. Mannen dank dat wij op jullie steun kunnen rekenen. Alleen jammer dat ik dan niet helemaal meekrijg wat zich langs de lijn afspeelt. Altijd zo leuk om je daarop te richten.
    De opstelling was als volgt. Jari op doel. In de achterhoede stonden Mats H. (Houtje voor intimi), Dave, Rens en Martijn. Middenvelders waren Jacub, Camiel en Mats M. In de voorhoede stonden Matt, Tijme en Luuk opgesteld. Bankzitters waren Sander, Danny en Sonny. Chiel was geblesseerd geraakt afgelopen week en kon zodoende niet meedoen.
    De wedstrijd ging van start en de toeschouwers zagen een SVA in de wei dartelen, maar was des SVA’s wat daar getoond werd. Overal te laat, het leek wel of de mannen er totaal geen zin in hadden om aan de competitie te beginnen. Het leek wel het niveau “Bal op het dak 86” een uitdrukking van René. Daarmee bedoelt hij te zeggen dat het brandhout is wat jullie de ouders en andere supporters voorschotelen. Jammer, zeker als wij niet aanwezig kunnen zijn. Gelukkig bleef de schade in de eerste helft beperkt een 1-0 achterstand. Na de rust konden de mannen weer de wei in met een heel ander SVA. Ik mag toch hopen dat jullie wat aandachtspunten onder de neus gewreven hebben gekregen van die tweeling. Een herboren SVA wist snel in de tweede helft de gelijkmaker de netten in te jagen. Jacub was de gelukkige. Het was wachten op de 1-2, maar zoals altijd is het een ongeschreven wet in de voetbalwereld dat als je niet schiet je ook niet kunt scoren en als de tegenstander er dan anders in staat en dat wel doet je achter de feiten aan loopt. Tijme heeft nog de kans gehad om een gelijkmaker te creëren, maar helaas liep het anders en uit de counter wist WSV wel te scoren en wist ons te breken en tevens verder uit te lopen in de uitslag. Uiteindelijke schade 4-1 in ons nadeel. Volgende week spelen jullie een thuiswedstrijd en dan eten wij vooraf gezamenlijk een broodje tijdens de wedstrijdbespreking. Tot dan.

    Groeten Gitta Beerepoot