• Zaterdag 30 november 11 uur in de morgen, is een dag geworden zonder zorgen..
    In de mini-arena spelen wij tegen Fortuna Wormerveer, werkelijk alles verliep als een speer..
    0-1 achter in de eerste helft was even opletten, maar daarna kwam er een goede flow opzetten..
    Julien scoorde binnen een paar minuten de 1-1 in het doel, dat was fijn en kort daarop deed hij dat nog een keer heel koel..
    Sva speelde dapper en was erg op dreef, maar na een duel kreeg Damian helaas nog een trap op zn wreef..
    Even wisselen en weer door, het is een spannende wedstrijd en we gaan er nu echt voor..
    Ook Devijn weet de bal in het doel te raken, zn 2e doelpunt en hij wil er nog meer maken..
    Keano en Jens zijn lekker aan het ballen, en onze verdedigers Luke en Bjorn zorgen ervoor dat er geen tegendoelpunten meer vallen..
    Ook Senne is super in vorm en laat geen bal meer langs hem gaan, bewondering voor hem...ga en maar eens aan staan!...Tenslotte onze enige echte meid, wat een topper zo tussen de boys, pittig en aanvallend echt altijd..
    3-1 is de stand tot nu toe en de klok tikt de laatste minuten weg, de ouders aan de kant zijn helemaal van de leg...
    Is dit de eerste wedstrijd die we nu eindelijk eens winnen in deze 4e klasse poule?, dik verdiend jongens! Dit geeft echt een heerlijk gevoel..
    Marcel en Hugo, bedankt nogmaals voor het lenen van jullie kids, ze waren voor ons een goede gids..
    Samenwerking met Nigel en Luka in de tweede helft hielp ons er een goed einde van te maken, en wisten onze spitsen goed aan te haken..
    Bedankt jongens dat jullie voor Nout en Clint wilden invallen, dat waarderen wij zeker want dit was een heerlijk potje voetballen..