• 18 September 2021, de ochtend leek wat fris maar al gauw kwam de zon door om ons team MO13-1 wat kracht te geven. Het clublied werd afgespeeld en de meiden kwamen het veld op gelopen, wat een aangezicht, kracht en eenheid straalde ze uit. Het team bestaat deze week uit Lisa, Bente, Kate, Fleur, Jasmijn(k), Jet, Josephine, Lizzi, Nora en Nynke.
  De geblesseerde Iris kan helaas niet meedoen maar is er wel voor support, chapeau!!

  Na een laatste korte instructie van coach René en motiverende woorden van Dionne namen de meiden positie en werd het startsignaal gegeven!

  In de eerste minuut meteen een goede kans van Jet met aangeven van Josephine maar helaas geen doelpunt.
  Vanuit de zijkant pakken Bente en Kate de bal goed op vanuit achteren en proberen via de zijkant de bal richting de voorhoede te krijgen.
  Achterin begint het helaas wat drukker te worden en proberen Nora en Lisa de tegenstander terug te dringen! En dat lukt gelukkig regelmatig, bijna op spartaanse wijze. Ondanks de inspanningen zijn de tegendoelpunten niet te verhinderen.
  Een paar mooie reddingen van Jasmijn in het geweld van de schoten die op het doel af komen laten zien dat SVA nog staat en er is voor de winst.
  De middellijn wil stand te houden en dat lukt regelmatig ook, Lizzi, Nynke en Fleur weten regelmatig de bal met souplesse de juiste kant op te schieten waarna deze weer verder opgepakt kon worden door de voorhoede.

  Ondanks de verwoede pogingen van het team om de bal in het doel van Zwanenburg te krijgen weet dit sterke team het steeds te voorkomen en wordt er helaas verloren.

  Verliezen is nooit leuk, maar is Rome in 1 dag gebouwd ? Werden piramides met 1 steen opgezet ? Nee, zo ook met dit team, de basis staat en nu de rest nog.

  Trots op het team, aan doorzettingsvermogen heeft het zeker niet gelegen. Top gedaan girls!

  Rust goed uit en volgende week voor de overwinning!