• ALGEMENE INFORMATIE

  De voetbal vereniging SVA ligt centraal gelegen in Assendelft. Deze mooie vereniging koppelt een grote aandacht voor voetbal aan het hebben van plezier. Beide zijn nodig om tot grote voetbalprestaties te komen en enthousiast te blijven. Het eerste elftal speelt nu in de 3de klasse. Naast verschillende senioren teams beschikt SVA over een grote jeugdafdeling voor spelers in de leeftijd van 5 t/m 19 jaar.
 • Complex en Nieuwbouw
  Het SVA complex is gelegen aan de communicatieweg west te Assendelft. Het complex is geheel gerenoveerd. Momenteel zijn 2 gloednieuwe kunstgrasvelden aangelegd naast de reeds bestaande 2 (kunst + gras) velden. Veld A, C en de mini-arena zijn kunstgrasvelden (rubbergranulaat) en veld B is gewoon gras. Sinds april 2015 is de splinternieuwe kantine met bijbehorende kleedkamers in gebruik genomen. De ingang, met extra parkeergelegenheid, ligt nu vlakbij het kruispunt met de dorpsstraat.

 • Technisch Beleid
  Voetballen bij SVA combineert een prestatie gedreven aanpak met ruimte voor plezier. Het technische beleid is hierop afgestemd. Alle teams trainen minimaal 2 keer per week onder begeleiding van ervaren trainers aangevuld met assistent trainers. Per leeftijdscategorie is een opleidingsactieplan vastgesteld om de voetbaltechnische vaardigheden van de jeugdspelers door de jaren heen volgens een vastomlijnd patroon gestructureerd te laten verlopen. Ter continue verbetering en toetsing van het opleidingsactieplan heeft SVA een samenwerkingsverband met AZ en is hierin een zogenaamde 2-sterren partner. De technische commissie faciliteert en bewaakt de uitvoering van het opleidingsactieplan.

 • Voetbaltrainingen en Wedstrijden
  Gedurende de week vinden de trainingen plaats volgens een vastgesteld trainingsschema. Naast specifieke veldtrainingen heeft SVA aparte keeperstrainingen onder leiding van ervaren en gediplomeerde keeperstrainers. Op specifieke zondagochtenden faciliteert SVA individueel georiƫnteerde techniek trainingen. De wedstrijden worden gespeeld op zaterdag (jeugd) en zondag (senioren + zondag O19) volgens een door de KNVB periodiek opgesteld wedstrijdprogramma.

 • Extra activiteiten
  SVA is meer dan alleen een voetbalvereniging. Gedurende het jaar worden vele verschillende nevenactiviteiten voor de leden georganiseerd. Hierdoor wordt het verenigingsgevoel en de saamhorigheid versterkt. De enthousiaste activiteitencommissie organiseert o.a. stadionbezoek, voorwedstrijden, sinterklaasfeest, sport & spel middagen, ouder-kind toernooi, dart-, klaverjas- plus voetbalquizavonden en het prachtige kampioenenbal.

 • Wedstrijdkleding
  SVA heeft een uitstekende kledingregeling voor de gehele jeugdafdeling. Hoofdsponsor 123inkt.nl en cosponsor LYNX BELEGGINGEN maken dit mogelijk. Voor wedstrijden krijgen (tegen de betaling van een gebruiksvergoeding) alle jeugdspelers een SVA tenue, tas en trainingspak in bruikleen. Alleen voetbalschoenen en scheenbeschermers dienen zelf aangeschaft te worden. Dit is uniek in de gehele zaanstreek! Daarnaast geeft de SVA sponsor Sport Sportief (Westzijde 76, Zaandam) alle SVA leden 10% korting op de aanschaf van voetbalkleding.

 • Lid worden bij SVA
  Bij SVA is het altijd mogelijk om een keer te komen testtrainen. Hierdoor kan een goed beeld gevormd worden van de medespelers, sfeer en faciliteiten. Na deze eerste training kan bepaald worden om nog een paar keer mee te trainen of om lid te worden. Lid worden van SVA kan via onze website, klik op onderstaande knop.

  LID WORDEN